Ο Banksy ετοιμάζει καινούριο ντοκιμαντέρ

Ο Banksy ετοιμάζει καινούριο ντοκιμαντέρ

48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με αφορμή το project του που διήρκησε έναν μήνα και περιλάμβανε ένα έργο κάθε μέρα, ο Bansky αποφάσισε να δημιουργήσει ένα ντοκιμαντέρ με τίτλο "Better Out Than In — The Movie". Το τρίλεπτο τρέιλερ κυκλοφόρησε στην επίσημη ιστοσελίδα του Banksy και βρίσκεται στην στήλη με τίτλο “Films”.

Αν το βίντεο είναι όντως τρέιλερ για κάποιο επερχόμενο ντοκιμαντέρ και όχι κάποιο από τα συνήθη κόλπα του καλλιτέχνη, μέρος ενός μεγαλύτερου project, τότε οι θαυμαστές του Bansky θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν περισσότερα για την τελευταία ‘επίθεση’ του street artist στη Νέα Υόρκη. Κατά τη διάρκεια της έκθεσης των 31 ημερών, που έφερε τον τίτλο “Better Out Than In”, ο Bansky άφηνε το προσωπικό του στίγμα σε διάφορα σημεία της πόλης και στη συνέχεια ανέβαζε φωτογραφίες από τη δουλειά του στο instagram.

Στο παρελθόν ο Bansky έχει σκηνοθετήσει τουλάχιστον δύο ταινίες. Μάλιστα μία εξ αυτών, το “Exit Through The Gift Shop”, απέσπασε πολύ καλές κριτικές και έφτασε μέχρι τα Όσκαρ το 2011.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή