Kate Moss και Naomi Campbell: Selfie που μοιάζουν με editorial μόδας

Kate Moss και Naomi Campbell: Selfie που μοιάζουν με editorial μόδας

1' 4" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μετρούν είκοσι χρόνια φιλίας και συνεχίζουν να βρίσκουν χρόνο για να περνούν ποιοτικό χρόνο μαζί. Ο λόγος για την Kate Moss και τη Naomi Campbell που βρέθηκαν στην Ίμπιζα με καλούς φίλους, συμπεριλαμβανομένων των διάσημων φωτογράφων μόδας Mert Allas Marcus Piggott.

Η καλοκαιρινή απόδραση αποτέλεσε και ευκαιρία για φωτογράφηση, η οποία κάθε άλλο παρά απαρατήρητη πέρασε. Πώς θα μπορούσε άλλωστε, όταν μιλάμε για δύο supermodel που εξακολουθούν να διατηρούν καλλίγραμμα κορμιά και φυσικά φωτογένεια.
Καθώς η Kate και η Naomi απολάμβαναν την πισίνα και τα cocktail, η δεύτερη ανέβασε μία φωτογραφία στο Instagram με hashstag #SummerGaze, δίνοντας στους θαυμαστές της ‘υλικό’ που θυμίζει editorial μόδας. Δεν έλειψαν φυσικά και οι φωτογραφίες με μαγιό, θυμίζοντας σε όλους τους λόγους για τους οποίους διατηρούν και οι δύο ακόμα τον τίτλο του supermodel.

Η Kate έχει επανέλθει δυναμικό στο προσκήνιο καθώς κυκλοφόρησε η δεύτερη capsule συλλογή της για το Topshop. Η Moss είχε την πλήρη υποστήριξη των φίλων της Naomi, Sienna Miller και Suki Waterhouse, καθώς και του συζύγου της Jamie Hince. Η Naomi μάλιστα φαίνεται ότι θέλει να ακολουθήσει τα βήματα της φίλης της, αφού πρόσφατα αποκάλυψε ότι σκέφτεσαι να δημιουργήσει τη δικά της ρούχα. «Με έχουν προσεγγίσει διάφορα brands για να σχεδιάσω μια σειρά ρούχων. Είναι κάτι μου ενδιαφέρει και βρίσκομαι εν μέσω διαπραγματεύσεων» είπε η Campbell.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή