Κλειώ Στασινού: Η μούσα και τα κοσμήματά της

Κλειώ Στασινού: Η μούσα και τα κοσμήματά της

1' 18" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μπορεί να γνωρίσαμε την Κλειώ Στασινού ως blogger του the muse and the ladybug, σύντομα όμως γνωρίσαμε και μία άλλη πλευρά της, αυτή της δημιουργού κοσμημάτων και τσαντών. Η απόφαση να κάνει το επόμενο βήμα ήρθε πολύ φυσικά, μιας και η Κλειώ συνήθιζε να φτιάχνει διάφορα αξεσουάρ για προσωπική χρήση. «Το γεγονός ότι έψαχνα στην αγορά πράγματα που δεν υπήρχαν μού δημιούργησε την ανάγκη να τα φτιάξω μόνη μου» εκμυστηρεύεται η σχεδιάστρια.

Minimal κομμάτια, γεωμετρικά σχέδια με βασικό υλικό τις ψηφίδες πορσελάνης, γρανίτη και γυαλιού, αλλά και μία σειρά από μπρούτζο όπως είναι η σαΐτα (σήμα κατατεθέν της Κλειούς), αποτελούν τα βασικά χαρακτηριστικά της συλλογής κοσμημάτων. Παράλληλα με τα κοσμήματα υπάρχει και η συλλογή με τις τσάντες, στην οποία βρίσκει κανείς τρία διαφορετικά σχέδια από τεντόπανο, και μπορεί να τις χρησιμοποιήσει είτε σαν shopping bags είτε σαν τσάντες παραλίας.

«Αντλώ έμπνευση από την καθημερινότητά μου, από εικόνες που βλέπω και μου αρέσουν, από τα ταξίδια που κάνω. Πολλές φορές βλέπω απλώς κάποιο υλικό και σκέφτομαι πως μπορώ να το αξιοποιήσω» αποκαλύπτει η Κλειώ και τονίζει ότι παρά το γεγονός ότι όλο και περισσότερες κοπέλες καταπιάνονται με την κατασκευή κοσμημάτων, «το κάθε κόσμημα απευθύνεται σε διαφορετικό κοινό, οπότε έτσι υπάρχει χώρος για όλες». Η ίδια πάντως ξεχωρίζει τα κοσμήματα της Joanna Cave και έχει εμμονή, πολλά χρόνια τώρα, με τα πολλά κολιέ και δαχτυλίδια. Όσο για το ιδανικό στιλ για το καλοκαίρι; «Σίγουρα αέρινο και χαλαρό. Τζιν σορτσάκια, φορέματα και σανδάλια». 

Μπορείς να επικοινωνήσεις με την Κλειώ μέσω της σελίδας της στο facebook ή μέσω email: [email protected]

Γράφει η Μάρω Παρασκευούδη

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή