Μία XL αγορά σε περιμένει στο Blue Market

Μία XL αγορά σε περιμένει στο Blue Market

51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το Blue Market παρουσιάζει το τελευταίο XL μάρκετ πριν τις καλοκαιρινές του διακοπές. Από σήμερα και μέχρι τις 8 Αυγούστου,  οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν μοναδικά προϊόντα μέσα από μία πληθώρα ξεχωριστών ρούχων, αξεσουάρ, οργανικών προϊόντων, vintage και ρετρό αντικειμένων, καθώς και άλλων διακοσμητικών.

Μία XL αγορά σε περιμένει στο Blue Market-1

Πρόκειται για μια συλλογική προσπάθεια ανθρώπων που εκφράζονται και δημιουργούν μέσα από τις δουλειές τους, δίνοντας έτσι στους αγοραστές την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με τους ίδιους τους δημιουργούς και να αγοράσουν μοναδικά και προσεγμένα προϊόντα. Το Blue Market δημιουργήθηκε τον Μάρτιο του 2013 και καθιερώθηκε μέχρι και σήμερα σε καθημερινή βάση και μόνιμο χώρο. Η προσπάθεια αυτή ξεκίνησε από την ανάγκη για μία οργανωμένη αγορά που αποτελείται από χειροτέχνες, πολύ μικρές επιχειρήσεις, ανεξάρτητους κατασκευαστές και σχεδιαστές κοσμημάτων και ρούχων.  Δίνοντας μάλιστα στους επαγγελματίες δημιουργούς τη δυνατότητα να παρουσιάζουν τις δουλειές τους σε έναν μόνιμο χώρο δημιουργείται μία πιο εναλλακτική αγορά στην καρδιά της Αθήνας.

 

Info

Κολοκοτρώνη 3-5 (πίσω από την παλιά Βουλή)

Ημέρες & Ώρες λειτουργίας:

Τρίτη – Παρασκευή, 10:30 – 20:00

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή