Η Beyonce είναι η πιο ισχυρή celebrity στον κόσμο. Η βασίλισσα B. αφήνει πίσω της Oprah, Angelina, Jay Z και Jennifer Lawrence

Η Beyonce είναι η πιο ισχυρή celebrity στον κόσμο. Η βασίλισσα B. αφήνει πίσω της Oprah, Angelina, Jay Z και Jennifer Lawrence

1' 22" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Κάτι ήξερε η Beyonce όταν τραγουδούσε το “Run the World”, αφού οι στίχοι αποδείχτηκαν προφητικοί. Το περιοδικό Forbes την κατέταξε στην κορυφή της ετήσιας λίστας διασήμων προσώπων – μία λίστα που εξετάζει τα πρόσωπα του καλλιτεχνικού χώρου σε σχέση με το εισόδημα, τη φήμη και την κοινωνική επιρροή. Η Beyonce να πάρει τη θέση της Oprah, η οποία κατείχε την πρώτη θέση στην περσινή λίστα, αλλά και να ανέβει ψηλότερα από κάθε άντρα, πρωτοκλασάτο σταρ του σινεμά ή παρουσιαστή.

Η Beyonce χρωστάει αυτή την πρωτιά στην κερδοφόρα παγκόσμια περιοδεία της «Mrs. Carter Show» (που σύμφωνα με την Pollstar, απέφερε συνολικά $2.4 εκατομμύρια ανά στάση), την επιτυχία του άλμπουμ της, αλλά και την αναπτυσσόμενη επιχειρηματική αυτοκρατορία της (συνεργάζεται με την H&M και την Pepsi, καθώς και με σειρές ρούχων και αρωμάτων). Το περιοδικά εκτιμά ότι το συνολικό εισόδημα της τραγουδίστριας από τον περασμένο Ιούνιο άγγιξε τα $115 εκατομμύρια.

Ποιοι ακολουθούν όμως τη βασίλισσα Β.; Το αστέρι του N.B.A., LeBron James, ο Dr. Dre, η Oprah, η Ellen DeGeneres, ο σύζυγός της Jay Z, ο Floyd Mayweather, η Rihanna, η Katy Perry και ο Robert Downey, Jr. Η Jennifer Lawrence είναι η ηθοποιός που κατέχει την πιο υψηλή θέση (νούμερο 12), με την Sandra Bullock να έρχεται δεύτερη αλλά πολλές θέσεις πιο κάτω (νούμερο 36) και την Sofia Vergara τρίτη (νούμερο 54). Τελευταία, η Angelina Jolie που βρίσκεται στο νούμερο 73. Όσο για τους άντρες ηθοποιούς που ηγούνται της λίστας, ο Leonardo DiCaprio και ο Matthew McConaughey μοιράζονται το νούμερο 52. Αξιοσημείωτη είναι η πτώση της Kim Kardashian σε μία πιο ταπεινή θέση  (νούμερο 80), ακριβώς μετά από τον συγγραφέα του «The Fault in Our Stars»,  John Green.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή