Δέκα μυστικά σημάδια που σου λένε πώς είναι ένας άντρας στο κρεβάτι

Δέκα μυστικά σημάδια που σου λένε πώς είναι ένας άντρας στο κρεβάτι

2' 25" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Κάτι το ηλιοκαμένο δέρμα, τα πιο ανάλαφρα ρούχα και τα τεμπέλικα απογεύματα για κοκτέιλ με τις φίλες, δεν αποτελεί έκπληξη ότι το καλοκαίρι είναι η ιδανική εποχή φλερτ. Πριν πέσεις όμως στην αγκαλιά ενός πιθανού μελλοντικού συντρόφου, υπάρχουν κάποια σημάδια που πρέπει να αναζητήσεις για να δεις αν πραγματικά αξίζει. Ο ίδιος δεν θα καταλάβει καν ότι περνάει τεστ.

1. Τρώει τα νύχια του

Οι άνθρωποι που τρώνε τα νύχια τους ωθούν τον εαυτό τους στα άκρα (με αυτή τη συνήθεια ξεσπούν), ξεπερνώντας συχνά τα όρια – κάτι που μπορεί να ισοδυναμεί συνήθως με το πάθος. Μπορεί να μην είναι ελκυστικός αλλά ίσως είναι ένας απίθανος εραστής.

2. Έχει σκύλο

Έχει συνηθίσει να βάζει τις ανάγκες των άλλων πάνε από τις δικές του (θετικό για εσένα στο κρεβάτι), αλλά θα πρέπει να αποδεχτείς τα σάλια και τις τρίχες του σκύλου.

3. Μυρίζει υπέροχα

Η μυρωδιά είναι ένας από τους βασικούς δείκτες έλξης, οπότε όσο πιο ωραία μυρίζει τόσο πιο κοντά μπορείτε να έρθετε εσείς οι δύο.

4. Στέκεται με ίσιο κορμί

Η στάση του σώματος μπορεί να αποτελέσει σημάδι τεμπελιάς. Αν στέκεται με τους ώμους πίσω και την κοιλιά μέσα, πιθανότατα να κάνει μία προσπάθεια παραπάνω. Η καλή στάση του σώματος είναι επίσης, σημάδι αυτοπεποίθησης.

5. Δεν φοβάται να αυτοσαρκαστεί

Ένας άνθρωπος με χιούμορ που δεν φοβάται να αυτοσαρκαστεί, δείχνει ότι δεν παίρνει τον εαυτό του υπερβολικά στα σοβαρά και δεν είναι εγωκεντρικός.

6. Είναι δίγλωσσος

Το γεγονός ότι μιλάει δύο γλώσσες είναι ένα πολύ καλό σημάδι, γιατί υποδηλώνει ευφυΐα και προσπάθεια – σε όλους τους τομείς.

7. Εξοργίζεται όταν οδηγεί

Θα είναι ένας ανυπόμονος εραστής με εμμονή στον τελικό προορισμό (τον δικό του οργασμό) χωρίς να δίνει σημασία στο ταξίδι (τον δικό).

Αν οδηγεί γρήγορα, δέσε τη ζώνη σου και ετοιμάσου για μία αξέχαστη βόλτα. Συνήθως, σημαίνει ότι παθιάζεται στο κρεβάτι και αποζητά το σεξ με διάρκεια.

Αν οδηγεί πιο αργά κι από τη γιαγιά σου, καλύτερα να μείνεις μακριά. Ακόμα και η ίδια θα ήθελε λίγη παραπάνω δράση.

8. Είναι προσκολλημένος  στους φίλους του

Το γεγονός ότι τους ακολουθεί κατά πόδας δείχνει ότι πρόκειται για έναν νευρικό εραστή. Θα χρειαστεί αρκετή ενθάρρυνση και έγκριση προκειμένου να χαλαρώσει, δεδομένου ότι κάποια πράγματα δεν τα σκέφτεται από μόνος του. Αν είσαι κυρίαρχο άτομο και δεν σε πειράζει να παίζεις τη δασκάλα, τότε δεν έχεις παρά να το δοκιμάσεις. Μην περιμένεις όμως ιδιαίτερες εκπλήξεις, αφού το πιθανότερο είναι να ακολουθεί κάποιες βασικές τεχνικές.

9. «Μιλάει» με τα χέρια του

Αν συνηθίζει να κάνει μεγάλες και δραματικές κινήσεις, αυτό υποδεικνύει ότι θα έχει όρεξη και φαντασία στην κρεβατοκάμαρα.

10. Έχει ευέλικτους αντίχειρες

Στην αρχαία Κίνα επικρατούσε η πεποίθηση ότι όσο πιο ευέλικτος ήταν ο αντίχειρας κάποιου τόσο πιο περιπετειώδης εραστής ήταν.  Αν δυσκολεύεσαι να τραβήξεις τον αντίχειρα μακριά από το υπόλοιπο χέρι, πιθανότατα να έχεις να κάνεις με έναν συντηρητικό εραστή. Όσο πιο πολύ λυγίζει όμως, τόσο πιο ευλύγιστος θα είναι και αυτός που σε ενδιαφέρει.

Πηγή: dailymail.co.uk

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή