Τι κοινό έχει το μπαλέτο με το μποξ; Ένα υπέροχο βίντεο

Τι κοινό έχει το μπαλέτο με το μποξ; Ένα υπέροχο βίντεο

46" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το ρινγκ γέμισε με πουέντς και ντελικάτες μπαλαρίνες στη νέα παρουσίαση των κοσμημάτων του επιτυχημένου διδύμου Danninjo, Danielle Snyder και Jodie Snyder Morel. Το σχεδιαστικό δίδυμο οργάνωσε ένα εντυπωσιακό performance, όπου το μπαλέτο συνάντησε το μποξ, λανσάροντας με τον πιο έξυπνο τρόπο την συλλογή boxerina στην Εβδομάδα Μόδα της Νέας Υόρκης.

Η ιδέα προέκυψε από την πρόσφατη προσωπική ενασχόληση των δύο σχεδιαστριών με το μποξ και μία επίσκεψή τους σε ένα γκαλά του American Ballet Theatre. «Μας άρεσε ανέκαθεν η ιδέα να συνδυάσουμε δύο αντίθετες δυνάμεις και θέλαμε να βρούμε έναν τρόπο ώστε να δώσουμε πνοή στη συλλογή. Απλά μας ήρθε η ιδέα του “Boxerina” – ο συνδυασμός δυνατών και σκληρών στοιχείων του μποξ με τα όμορφα και πιο εκλεπτυσμένα του μπαλέτου» δήλωσαν οι σχεδιάστριες. Μάλιστα, το δίδυμο ζήτησε τη γνώμη του αθλητικού φωτογράφου Neil Leifer σχετικά με τη σχέση των δύο αθλημάτων, με αποτέλεσμα να ακούγονται στο βίντεο αποσπάσματα από τη συνέντευξή του.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή