Λέων

52" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εσύ και οι άλλοι!

Μέσα σου κρύβεται τεράστια δύναμη, που αν καταφέρεις να τη δαμάσεις και να την διοχετεύσεις μπορεί να βελτιώσεις τη ζωή σου. Μέσα στο επόμενο διάστημα ευνοούνται τα ταξίδια. Όμως, η διάθεση σου δεν θα είναι αρκετά καλή αυτό τον μήνα ως επακόλουθο της επαγγελματικής σου ζωής. Η υπεραισιοδοξία που σε διακατέχει αυτή την περίοδο κάθε άλλο παρά σε καλό θα αποδειχθεί, οπότε το πιο συνετό που μπορείς να κάνεις είναι να αποφύγεις τις υπερβολές. Προσπάθησε να είσαι πιο φιλική και να έχεις καλύτερη σχέση με τους γείτονες και συναδέλφους σου. Από την άλλη, η σκέψη σου είναι συνεχώς στραμμένη προς τον σύντροφό σου, με το διάστημα που ακολουθεί να πρέπει να είσαι ιδιαίτερα υπομονετική και προσεκτική στη σχέση σας. Οι σχέσεις σας με τους συναδέλφους σου περνούν μια παροδική κρίση.

FORTUNE COOKIE

Στη ζωή υπάρχουν δύο είδη ανθρώπων: οι αισιόδοξοι και οι απαισιόδοξοι. Οι απαισιόδοξοι έχουν συνήθως δίκιο. Αν όμως η ανθρωπότητα έφτασε ως εδώ, αυτό το χρωστάει στους αισιόδοξους.

INSPIRATION

The Bas Lexter Ensample – La Vida De Los Uruguayos

https://www.youtube.com/watch?v=0Su2P9f5frk&feature=share

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή