Τοξότης

57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μετρώντας του κόκκους της άμμου!

Αυτό το διάστημα είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν εντάσεις, τόσο με το σύντροφο σου όσο και με συναδέλφους ή συνεργάτες, ενώ έχεις καταφέρει να προσαρμόζεσαι πολύ πιο εύκολα ανάλογα με τις συνθήκες που επικρατούν. Ωστόσο, η υπερβολική αφοσίωση σε κάποιους ανθρώπους και αγάπη που έδειξες θα σε βοηθήσει τώρα, και μετά από κάποια συναισθηματικά προβλήματα που είχες θα μπορέσεις να αντιληφθείς πολλά  περισσότερα. Καλό θα ήταν να περιορίσεις τα περιττά έξοδα, αφού ίσως αυτή η αμετροέπεια και κατασπατάληση χρημάτων θα οδηγήσει σε οικονομικά προβλήματα στο άμεσο μέλλον. Ασχολήσου κυρίως με τον εαυτό σου αυτό τον μήνα. Από την άλλη, ζητήματα που αφορούν παιδιά θα μπορούσαν να σε απασχολήσουν αυτή τη περίοδο. Μην φοβάσαι να εκφράσεις ελεύθερα τη γνώμη σου, αρκεί να έχεις επιχειρήματα. Κάποια έκτακτα θέματα θα σε προβληματίσουν και θα χρειαστείς τη βοήθεια των συνεργατών σου-όσο κι αν προτιμούσες να μην αναμειχθούν καν.

FORTUNE COOKIE

Αν έχεις κάποιο ταλέντο, χρησιμοποίησε το με όποιον τρόπο μπορείς. Μην το κρύβεις και μη το δίνεις μίζερα. Να το σπαταλάς απλόχερα σαν ένας εκατομμυριούχος που θέλει να μείνει απένταρος.

INSPIRATION

Shakira feat. Alejandro Sanz – La Tortura

https://www.youtube.com/watch?v=Dsp_8Lm1eSk

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή