Μετά το “First Kiss”, σειρά έχει το “Undress Me”

Μετά το “First Kiss”, σειρά έχει το “Undress Me”

49" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μπορεί το βίντεο “First Kiss” να ήταν μία διαφημιστική καμπάνια της εταιρίας ρούχων Wren, αλλά αυτό δεν το εμπόδισε να γίνει viral σχεδόν αμέσως. Όταν η Melissa Coker, ιδρύτρια του brand, και η σκηνοθέτης του φιλμ, Tatia Pilieva, σκέφτηκαν το concept, δεν μπορούσαν να φανταστούν την απήχηση που θα είχε. Το βίντεο, το οποίο ξεπέρασε τα 80 εκατομμύρια προβολές στο You Tube, παρουσίαζε ανθρώπους που γνωριζόντουσαν για πρώτη φορά να ανταλλάζουν το πρώτο τους φιλί.

Η Pilieva λοιπόν, σκέφτηκε να πάει το φιλί ένα βήμα παρακάτω, όπως αποκάλυψε στο νέο της βίντεο. Το follow – up που ακολουθεί φέρει τον τίτλο “Undress Me” (μτφρ. Γδύσε με), και αυτή τη φορά παρουσιάζει αγνώστους που καλούνται να γδύσουν ο ένας τον άλλον και να βρεθούν μαζί στο κρεβάτι. Οι πρωταγωνιστές ξεσπούν σε γέλια, κάποιοι ξεπερνούν την αρχική αμηχανία και το ευχαριστιούνται λίγο περισσότερο, ενώ ένα ζευγάρι δείχνει να έχει μπει για τα καλά στο concept. Το “Undress Me” δημιουργήθηκε για την προώθηση της σειράς Master Of Sex.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή