Η γάτα του Karl Lagerfeld σε καμπάνια της Shu Uemera

Η γάτα του Karl Lagerfeld σε καμπάνια της Shu Uemera

1' 10" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Karl Lagerfeld δεν κρύβει την αδυναμία που έχει στη γάτα του Choupette, με αποτέλεσμα το χαριτωμένο τετράποδο να χαίρει βασιλικής περιποίησης. Φαίνεται όμως ότι οι πτήσεις με ιδιωτικό αεροπλάνο, τα γεύματα σε χρυσά μπολάκια και οι νταντάδες δεν ήταν αρκετά για τη Choupette. Το επόμενο βήμα για τη διάσημη γάτα είναι να πρωταγωνιστήσει στη νέα καμπάνια της εταιρίας καλλυντικών Shu Uemera.

Η συλλογή, η οποία ονομάζεται Shupette, αναμένεται να κυκλοφορήσει στην αγορά αυτό το φθινόπωρο και θα περιλαμβάνει μαλλιαρές ψεύτικες βλεφαρίδες, καθώς και άλλα προϊόντα εμπνευσμένα από τις γάτες που βρίσκονται σε εξέλιξη. Η Shu Uemera ονομάζει αυτή τη συλλογή ως την πρώτη συνεργασία μεταξύ ενός beauty brand κι ενός κατοικίδιου. Όπως ήταν φυσικό, ο Lagerfeld φωτογράφησε την Choupette για την καμπάνια της, με μία πρώτη φωτογραφία να τη δείχνει ξαπλωμένη στο πολυτελές κρεβάτι της. 

Σύμφωνα με ένα δελτίο Τύπου, η συσκευασία της συλλογής θα περιλαμβάνει αποσπάσματα από τα λεγόμενα της ίδιας της γάτας (!), η οποία έχει δώσει στο παρελθόν συνεντεύξεις σε περιοδικά μόδας, συμπεριλαμβανομένου και του i-D. Ένας λογαριασμός στο Twitter, με το όνομα @ChoupettesDiary, που λειτουργεί από τη Νέα Υόρκη, βοήθησε στο να εκτοξευθεί η φήμη το αιλουροειδούς και πλέον έχει πάνω από 37,000 followers. Ο 80άχρονος Lagerfeld υιοθέτησε την Choupette το 2011, όταν προσφέρθηκε να κάνει babysitting στο κατοικίδιο της φίλης του και μοντέλο της Chanel Baptiste Giabiconi την περίοδο των Χριστουγέννων, και αρνήθηκε να το δώσει πίσω όταν εκείνη επέστρεψε. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή