Οι Rolling Stones ακόμα τρέχουν…

50" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μετά από 14 shows, 15.000 μίλια ταξιδιού και 782.000 φαν που είδαν από κοντά αυτό το διαχρονικό θαύμα που λέγεται «συναυλία των Rolling Stones», η μπάντα ολοκλήρωσε μια σούπερ επιτυχημένη περιοδεία στην Ευρώπη, στο πλαίσιο του On Fire Tour. Κι επειδή το να ξελογιάζεις τα πλήθη στα 70 σου χορεύοντας και τραγουδώντας σαν εικοσάρης δεν είναι μικρό πράγμα, είπαν να το γιορτάσουν με ένα βίντεο πλούσιο σε εικόνες και ροκ ενέργεια.

Μέσα από αεροδρόμια, ιδιωτικά jets, backstage δωμάτια, ασφυκτικά γεμάτα στάδια και rock’n’roll πνεύμα, οι Stones βγάζουν ξανά τη γλώσσα σε όσους τους αποκαλούν απαξιωτικά «δεινόσαυρους της ροκ» κάνοντας αυτό που έκαναν πάντα. Και μας δίνουν μέσα σε δύο λεπτά, την περίληψη από ένα ακόμα περιπετειώδες ταξίδι. Φυσικά, τίποτα δεν τελειώνει εδώ: Το επόμενο ραντεβού έχει δοθεί ήδη στην Αυστραλία τον Οκτώβρη, όπου το γκρουπ θα αναπληρώσει τις συναυλίες που αναβλήθηκαν μετά την αυτοκτονία της συντρόφου του Mick Jagger, L’Wren Scott. Όπως λένε κι οι ίδιοι σε ένα τραγούδι τους «δεν είναι παρά rock’n’roll, αλλά μας αρέσει»…

Βύρων Κριτζάς

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή