Η Rita Ora είναι το κεντρικό πρόσωπο στη νέα καμπάνια του Roberto Cavalli

Η Rita Ora είναι το κεντρικό πρόσωπο στη νέα καμπάνια του Roberto Cavalli

1' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αυτή την καμπάνια την περιμέναμε καιρό! Πριν από τρεις μήνες,  η Rita Ora ανέβαζε στον λογαριασμό της στο Instagram μία φωτογραφία που την έδειχνε να δίνει ένα φιλί στη σύζυγο του Roberto Cavalli, Eva, αφήνοντας απλά ένα υπονοούμενο. «Ετοιμαστείτε, ίσως σας έχουμε μία ακόμα έκπληξη!», έγραφε τότε. Και μετά σιωπή- έστω και αν όλοι είχαν υποψιαστεί.

Η επίσημη ανακοίνωση της συνεργασίας του ιταλικού οίκου μόδας με την Ora έγινε πριν από λίγες ημέρες, οπότε και είχαν ολοκληρωθεί τα γυρίσματα και η φωτογράφιση για την καμπάνια της συλλογής Φθινόπωρο/ Χειμώνας 2014- 2015. Στη δημοσιότητα δόθηκαν οι πρώτες φωτογραφίες, ενώ τώρα ήρθε η στιγμή να θαυμάσουμε τη Rita Ora ως κεντρική πρωταγωνίστρια του τηλεοπτικού σποτ της καμπάνιας και κυρίως ως άλλη… Marilyn Monroe. Η θρυλική σταρ είναι αυτή που εμπνέει τους δημιουργούς της καμπάνιας και η Ora αποδεικνύεται ιδανική για να αναβιώσει το διαχρονικό και εξεπέραστο στιλ της. 

Η νέα «μούσα» του Cavalli, λοιπόν, μαγεύει τον φακό με το δυναμισμό της και τη μοντέρνα θηλυκότητα που εκπέμπει και καταφέρνει να συνδυάσει το glamorous με τη σοφιστικέ διάθεση.  Έχοντας στο βιογραφικό της αρκετές συνεργασίες με brands όπως DKNY, Rimmel, Material Girl  και  Adidas, η Ora προσθέτει ακόμη μία κερδίζοντας ξανά τις εντυπώσεις.

Όσο για την καλλιτεχνική διεύθυνση της καμπάνιας, ανήκει στον φωτογράφο Francesco Carrozzini, γιο της διευθύντριας της ιταλικής Vogue, Franca Sozzani. 

Μαριτίνα Χαλβατζή

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή