H Helen Mirren κάνει καλύτερα twerking από τη Miley Cyrus!

H Helen Mirren κάνει καλύτερα twerking από τη Miley Cyrus!

43" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Για την Helen Mirren ισχύει το κλισέ: δεν χρειάζονται συστάσεις. Για τους συμπατριώτες της είναι η Dame Helen Mirren, μία ταλαντούχα ηθοποιός, που, όμως, ποιος είπε ότι δεν μπορεί να γίνει παιχνιδιάρα;

Η ίδια γυναίκα που μας ανατρίχιασε με την ερμηνεία της πριν από μερικά χρόνια στην Επίδαυρο, ενσαρκώνοντας τη «Φαίδρα» του Ρακίνα, είναι το ίδιο πρόσωπο που μας έκανε να γελάσουμε με την καρδιά μας, ως πληρωμένη δολοφόνος στο πλευρό του Bruce Willis στο “Red” και είναι το ίδιο ζαβολιάρικο πρόσωπο που τις προάλλες έκανε… twerking, προσκεκλημένη σε τηλεοπτική εκπομπή!

Συγκεκριμένα, η ηθοποιός βρέθηκε στην εκπομπή “Live! with Kelly and Michael” για την προώθηση της νέας της ταινίας “The Hundred-Foot Journey”, αλλά κανείς από τους δύο παρουσιαστές δεν περίμενε ότι η Mirren δεν θα είχε κανένα πρόβλημα να «τσαλακωθεί» και για λίγο να μιμηθεί (αν και με πολύ καλύτερο αποτέλεσμα) τη… Miley Cyrus!

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή