Πως ο Benedict Cumberbatch κατάφερε να επισκιάσει την Beyonce

Πως ο Benedict Cumberbatch κατάφερε να επισκιάσει την Beyonce

1' 52" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ένα όνομα, και μάλιστα βρετανικό, μοιάζει να είναι το “next best thing” του Hollywood. O Benedict Cumberbatch δεν έχει ούτε τη ομορφιά του Jude Law ούτε την αρρενοπώτητα του Daniel Graig ούτε τη sexy γοητεία του Clive Owen, για να αναφέρουμε μερικούς από τους συμπατριώτες του που έχουν μεταπηδήσει και εργάζονται με επιτυχία και στις Η.Π.Α.  Ο Benedict Cumberbatch έχει βασικά να επιδείξει μόνο το ταλέντο του. Και διαθέτει πολύ. 

Ο Λονδρέζος ηθοποιός έγινε γνωστός μέσα από τους ρόλους τους ως Stephen Hawking στην τηλεοπτική σειρά “Hawking” του 2004 και ως Sherlock Holmes στην επιτυχημένη σειρά “Holmes” του 2010. Ερμηνεύοντας τον ομώνυμο ήρωα του Sir Arthur Conan Dolye δημίουργησε στρατιές από θαυμαστές- και κυρίως θαυμάστριες, τις “cumberbitches”- καθώς κατάφερε να δώσει μια εντελώς δική του εκδοχή του κλασικού ήρωα που έχουν ερμηνεύσει στο παρελθόν πολλοί ηθοποιοί.

Ο Benedict, λοιπόν,  τις τελευταίες μέρες έχει γίνει θέμα ζητήσης στα Μέσα για μία ακόμα φορά. Γιατί, ναι, εκτός από τον Sherlock, τις μιμήσεις του- είναι εκπληκτικός μίμος- και το περίφημο photobombing στους U2 τη βραδιά των Όσκαρ, είναι αυτός που επισκίασε τη Beyonce και τον Jay-Z και μάλιστα χάρη στον… Σαίξπηρ.

Τι ακριβώς συνέβη; Ο 38χρονος ηθοποιός πρόκεται να ανεβάσει στο θέατρο Barbican την παράσταση Άμλετ, στην οποία φυσικά θα ερμηνεύσει τον κεντρικό ρόλο. Την ημέρα λοιπόν που ξεκίνησε στο website Viagogo η προπώληση των εισιτηρίων για την παράσταση- η οποία σημειωτέον είναι προγραμματισμένη να κάνει πρεμιέρα στις 5 Αυγούστου του 2015!- μέσα σε μόλις λίγες ώρες εξαντλήθηκαν όλα τα εισιτήρια. Την ίδια μέρα, στο σάιτ ξεκίνησε και η προπώληση των εισιτηρίων για τη μεγάλη συναυλία του ζεύγους Beyonce και Jay Z στο Λονδίνο, στα πλαίσια της κοινής του παγκόσμιας περιοδείας On the run. Kαι όμως οι Βρετανοί έριξαν ψήφο εμπιστοσύνης στον συμπατριώτη τους! Όπως ανακοίνωσε το σάιτ, οι κρατήσεις για τα εισιτήρια της παράστασης του Άμλετ ξεπέρασαν κατά 214% τις αντίστοιχες για τη συναυλία της Beyonce και του Jay – Z. Τεράστια επιτυχία, αν αναλογιστεί κανείς τα μεγέθη της φήμης του ενός και των άλλων…

Όσοι βεβαίως ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν την παράσταση, δεν πρέπει να απογοητευτούν καθώς το θέατρο έχει κρατήσει 100 εισιτήρια που θα πωλούνται καθημερινά, πριν την παράσταση. Αν και κάτι μας λέει ότι η ουρά αναμονής στο γκισέ θα είναι μεγάλη…

 

Επιμέλεια: Δήμητρα Βγενοπούλου 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή