Η κόρη του Johnny Depp στο δρόμο για τη δόξα!

Η κόρη του Johnny Depp στο δρόμο για τη δόξα!

1' 15" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Γενικώς, δεν συμβαίνει εύκολα: ένα δεκαπεντάχρονο κορίτσι, χωρίς ιδιαίτερη υποκριτική εμπειρία να πρωταγωνιστεί σε ταινία δίπλα στον Johnny Depp.

Μπορεί να είναι όμορφη, ταλαντούχα, τσαχπίνα – μπορεί να είναι όλα τα καλά του κόσμου. Κυρίως όμως, τo 15χρονο κορίτσι τυχαίνει να είναι η κόρη του 51χρονου συμπρωταγωνιστή της…

Σύμφωνα με δημοσίευμα του “Hollywood Reporter”, η Lily-Rose Depp πήρε κεντρικό ρόλο στο επερχόμενο φιλμ του cult σκηνοθέτη Kevin Smith με τίτλο “Yoga Hosers”, δίπλα στον μπαμπά της.

Και παρ’ ότι ο ίδιος ο Johnny μέχρι στιγμής έκανε ότι μπορούσε για να κρατήσει την κόρη του μακριά από το φως της δημοσιότητας, αποφεύγοντας να εμφανίζεται μαζί της χωρίς λόγο, όλα δείχνουν πως σε λίγο καιρό η Lily-Rose θα βρεθεί έτσι κι αλλιώς στο επίκεντρο της προσοχής.

Δεν είναι ακριβώς η πρώτη της φορά. Η Lily-Rose Depp έχει ξαναπεράσει από τη μεγάλη οθόνη και μάλιστα πολύ πρόσφατα: Είχε ένα μικρό ρολάκι υποδυόμενη τον εαυτό της στο φετινό φιλμ του ίδιου σκηνοθέτη με τίτλο “Tusk”, δίπλα στην κόρη του, Harley Quinn Smith.

Τώρα όμως τα δύο κορίτσια παίρνουν την ταινία πάνω τους.

Η υπόθεση; Όταν μια αρχαία απειλή που αναδύεται από το έδαφος απειλεί να φέρει τα πάνω κάτω στη ζωή τους, τα κορίτσια ενώνουν τις δυνάμεις τους με έναν θρυλικό ανθρωποκηνυγό από το Μόντρεαλ, τον οποίο υποδύεται ο Johnny Depp. Πρόκειται για το δεύτερο μέρος της τριλογίας True North του σκηνοθέτη, η οποία ξεκίνησε φέτος με το “Tusk”. Tα γυρίσματα δεν έχουν αρχίσει ακόμα, όμως η καριέρα της μικρής Depp στην υποκριτική έχει ξεκινήσει…

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή