Το νέο project της Miu Miu λέγεται “Somebody”

Το νέο project της Miu Miu λέγεται “Somebody”

1' 1" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η όγδοη συνεργασία της Miuccia Prada με τον οίκο Miu Miu στα πλαίσια του project Miu Miu Womens’ Tales, που παρουσιάστηκε στο φεστιβάλ της Βενετίας, είναι πλέον γεγονός. Αυτή τη φορά, η ιταλίδα σχεδιάστρια συνεργάστηκε με την καλλιτέχνιδα και συγγραφέα Miranda July προκειμένου να δημιουργήσει ένα film μικρού μήκους βασισμένο στη σουρεαλιστική ματιά της. Κάπως έτσι γεννήθηκε το “Somebody”, το δεκάλεπτο film που επικεντρώνεται στο ομώνυμο application που δημιούργησε η July για τις ανάγκες του film και όχι μόνο.

Όπως δήλωσε η July, πρόκειται για ένα μέσο που εξυπηρετεί όλους όσοι έχουν δυσκολία να εκφραστούν στους κοντινούς τους ανθρώπους. Μέσω του application αναθέτουν τις δηλώσεις τους σε ξένους και αυτοί με τη σειρά τους διαβιβάζουν το μήνυμα στον σωστό παραλήπτη.

«Σου έχει τύχει ποτέ να θες να πεις σημαντικό κάτι σε κάποιον που ξέρεις και αγαπάς, να είστε πρόσωπο με πρόσωπο και να είναι αδύνατο να αρθρώσεις λέξη;». Όπως αναφέρει η Miranda July, το “Somebody” – το οποίο κυκλοφορεί στο App Store του iTunes- αναλαμβάνει να σώσει αυτές τις καταστάσεις, με τον ίδιο τρόπο που έσωσε τη φιλίας της Yolanda και της Blancam, βοήθησε τον Jeffy να κάνει πρόταση γάμου στη μοναχική Victoria, και εξέτασε μια άλλη πτυχή της σχέσης δύο φυλάκων με ένα απότιστο φυτό…

Επιμέλεια: Μαριτίνα Χαλβατζή

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή