Όμορφα χείλη: Κάντε το κραγιόν σας να κρατήσει περισσότερο!

Όμορφα χείλη: Κάντε το κραγιόν σας να κρατήσει περισσότερο!

1' 13" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αν κάθε φορά που είστε έξω, έχετε το άγχος μήπως σας έχει φύγει το κραγιόν, τότε θα πρέπει να λάβετε υπόψη σας ορισμένες απλές συμβουλές που θα κάνουν πιο εύκολη τη ζωή σας- και δεν θα χρειάζεται να το ανανεώνετε διαρκώς! 

Τι πρέπει, λοιπόν, να κάνετε για να κρατήσει περισσότερο το κραγιόν στα χείλη:

1. Επιλέξτε το σωστό κραγιόν. Συνήθως, τα matt κραγιόν είναι αυτά που διαρκούν περισσότερο και τα lip balm αυτά που διαρκούν λιγότερο. Βέβαια, υπάρχουν διαφορές από brand σε brand και από χρώμα σε χρώμα. Στην αγορά θα βρείτε τα «ανεξίτηλα κραγιόν», τα οποία δεν διαρκούν απλά ώρες… αλλά μέρες.

2. Μολύβι χειλιών για βάση. Το πιο γνωστό τρικ για να διαρκέσει περισσότερο το κραγιόν σας είναι το… μολύβι χειλιών. Επιλέξτε ένα στο χρώμα του δέρματος ή στην ίδια απόχρωση με το κραγιόν σας, βάλτε μια στρώση και μετά απλώστε δύο με τρεις στρώσεις από από το lipstick σας.

3.Φροντίστε τα χείλη σας να είναι ενυδατωμένα. Είναι πολύ βασικό να έχεις λεία χείλη για να κρατήσει περισσότερο το κραγιόν σου. Αν τα χείλη σου είναι σκασμένα, πρέπει πρώτα να χρησιμοποιήσεις ένα scrub με ζάχαρη, για να διώξεις τα νεκρά κύτταρα. Στη συνέχεια, μπορείς να εφαρμόσεις ένα lip balm και αφού απορροφηθεί να εφαρμόσεις το κραγιόν.

Extra tip:  Ένα άλλο κλασικό τρικ είναι να εφαρμόσετε λίγη πούδρα στα χείλη. Πρώτα βάζετε την πούδρα, μετά το κραγιόν και μετά λίγη ακόμα πούδρα. Είναι η ιδανική λύση για τα nude κραγιόν.

Επιμέλεια: Σοφία Χρήστου

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή