All about denim: Τα τζιν κομμάτια που θα λατρέψετε!

All about denim: Τα τζιν κομμάτια που θα λατρέψετε!

48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μοντέρνα φορέματα, boyfriend jeans, σαλοπέτες και κλασικά τζιν μπουφάν φοριούνται όλες τις ώρες και μπορούν πολύ εύκολα να γίνουν το βασικό σας κομμάτι για μία stylish εμφάνιση.

Αν σας αρέσει το κλασικό ντύσιμο, διαλέξτε ένα τζιν παντελόνι σε ίσια γραμμή και φορέστε τα με πουκάμισα ή μονόχρωμα t-shirts, ώστε να πετύχετε ένα άνετο casual look. Προσθέστε μερικά κομψά αξεσουάρ και ολοκληρώστε το σύνολό σας με ένα ζευγάρι μπαλαρίνες ή πάνινα sneakers.

Αν πάλι θέλετε να ξεχωρίσετε με τις εμφανίσεις σας και να δημιουργήσετε μοντέρνα outfits για πρωί και βράδυ, προτιμήστε μία σαλοπέτα ή ένα boyfriend τζιν και συνδυάστε το με crop top, σακάκι και ένα κομψό ζευγάρι ψηλοτάκουνες γόβες με χρώμα.

Σε κάθε περίπτωση διαλέξτε τα κομμάτια που κολακεύουν τη σιλουέτα σας και ταιριάζουν στο στιλ σας, ενώ μία καλή ιδέα είναι να προσθέσετε και μερικά denim αξεσουάρ για να ολοκληρώσετε με επιτυχία τα σύνολά σας.

All about denim: Τα τζιν κομμάτια που θα λατρέψετε!-1

Chinti and Parker 170 Eυρώ (net-a-porter.com) 

All about denim: Τα τζιν κομμάτια που θα λατρέψετε!-2

J. Crew 100 Ευρώ 

All about denim: Τα τζιν κομμάτια που θα λατρέψετε!-3

Topshop 100 Ευρώ 

Διαβάστε περισσότερα εδώ. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή