Φλατ παπούτσια: Για εσάς που επιμένετε στην άνεση!

Φλατ παπούτσια: Για εσάς που επιμένετε στην άνεση!

57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η αλήθεια είναι πως στις περισσότερες γυναίκες αρέσουν οι κομψές εμφανίσεις, τα κομμάτια που αναδεικνύουν τη θηλυκότητά τους, όπως φυσικά και οι ψηλοτάκουνες γόβες. Παρόλα αυτά όμως ακόμα κι αυτές οι γυναίκες υπάρχουν φορές που δεν αντικαθιστούν με τίποτα τα φλατ παπούτσια, που τους προσφέρουν άνεση, αλλά και στιλ.

Αναμφισβήτητα, τα φλατ παπούτσια ή εκείνα με πολύ χαμηλό τακούνι -που πολλές φορές επιβάλλεται, ειδικά αν έχετε θέμα με τη μέση σας- φοριούνται όλες τις ώρες της μέρας και μπορείτε άνετα να τα χρησιμοποιήσετε για να ολοκληρώσετε τα καθημερινά looks σας, αλλά και μερικά πιο formal.

Το πιο σημαντικό είναι να επιλέξετε ένα ζευγάρι που είναι άνετο και δεν θα σας δυσκολέψει ούτε λεπτό όταν περπατάτε. Διαλέξτε μπαλαρίνες με χρώμα ή πρωτότυπες διακοσμητικές λεπτομέρειες, άνετα φλατ ankle boots για πιο street εμφανίσεις ή προτιμήστε ένα ζευγάρι oxford shoes για ένα πιο μοντέρνο ανδρόγυνο look.

Αν δεν τα φορέσετε με το αγαπημένο σας denim ή με μία skater φούστα, μπορείτε να τα συνδυάσετε με cropped υφασμάτινο παντελόνι, μία midi φούστα ή στιλάτα φορέματα με χρώμα ή prints.

Φλατ παπούτσια: Για εσάς που επιμένετε στην άνεση!-1

NAK 99 Ευρώ 

Φλατ παπούτσια: Για εσάς που επιμένετε στην άνεση!-2

Pull and Bear 25, 99 Ευρώ 

Φλατ παπούτσια: Για εσάς που επιμένετε στην άνεση!-3

Uterque 79 Ευρώ 

Διαβάστε περισσότερα εδώ. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή