Ο Adam Levine μιμείται τον Frank Sinatra και τον Michael Jackson

Ο Adam Levine μιμείται τον Frank Sinatra και τον Michael Jackson

45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Jimmy Fallon έχει αποδείξει ουκ ολίγες φορές μέσα από την εκπομπή του The Tonight Show πως είναι ο βασιλιάς των μιμήσεων μέσω τραγουδιού. Αυτή τη φορά όμως, δεν κατάφερε να κερδίσει στο παιχνίδι "Wheel of Musical Impressions", όπου συναγωνίζεται με τους καλεσμένους του για το ποιος θα τραγουδήσει καλύτερα μια γνωστή επιτυχία. Ο Adam Levine, frontman του συγκροτήματος Maroon 5 και κριτής στο αμερικάνικου The Voice, απέδειξε ότι εκτός από ‘πιο σέξι άντρας της χρονιάς’ είναι και πολύ ταλαντούχος.

Ο Levine τραγούδησε το "Head, Shoulders, Knees & Toes" του Frank Sinatra, το theme song του Sesame Street ως Michael Jackson  αλλά και το παιδικό τραγούδι "The Muffin Man" ως Eddie Vedder, μια εντυπωσιακή μίμηση που έκανε ακόμα και τον Fallon να αποδεχτεί την ήττα του. Φαίνεται ότι οι μιμήσεις του παρουσιαστή ως Bob Dylan και Iggy Azalea δεν στάθηκαν αρκετές αυτή τη φορά για να τον αναδείξουν νικητή.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή