H Kirsten Dunst απορρίπτει την ‘κουλτούρα’ των selfies!

H Kirsten Dunst απορρίπτει την ‘κουλτούρα’ των selfies!

45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Δεν είναι λίγοι οι stars που δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν στην νέα μανία του κόσμου για selfies, δεδομένου ότι πολλοί fans δεν ζητούν πλέον αυτόγραφα από τους διάσημους αλλά να φωτογραφηθούν μαζί τους μέσω κινητού. Πρόσφατα, η ηθοποιός Michelle Dockery δήλωσε ότι έχει εφαρμόσει μια ειδική στρατηγική για να αποφεύγει τις selfies με τους θαυμαστές της και τώρα η Kirsten Dunst βρήκε ένα πιο δημιουργικό τρόπο για να εκφράσει την αντίθεσή της στην κουλτούρα των selfies.

Η Dunst πρωταγωνιστεί στο video της ηθοποιού και σκηνοθέτιδας Michelle Dockery με τίτλο ‘Aspirational’ που εστιάζει στην περίεργη αυτή κουλτούρα που έχει αντικαταστήσει τα (χειρόγραφα) αυτόγραφα. Όπως αφήνει να εννοηθεί στο video, μπορεί μια φωτογραφία μαζί με κάποιον διάσημο να μοιάζει ως κάτι πιο προσωπικό (και πιο διαδραστικό) αλλά πρόκειται στην πραγματικότητα για μια ρηχή προσπάθεια καταγραφής μια ψεύτικης σχέσης/ συνάντησης που έχει ως μοναδικό σκοπό την αυτοπροβολή μέσω των κοινωνικών μέσων δικτύωσης.  

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή