Σακάκια και ζακέτες: Στιλάτες επιλογές για τις κρύες μέρες του φθινοπώρου

Σακάκια και ζακέτες: Στιλάτες επιλογές για τις κρύες μέρες του φθινοπώρου

54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ακόμη κι αν δεν θέλετε να αφήσετε πίσω σας το καλοκαίρι και να αποδεχτείτε πως έφτασαν οι κρύες μέρες του φθινοπώρου, μπορείτε τουλάχιστον να προετοιμαστείτε και να διαλέξετε τα πρώτα ελαφριά πανωφόρια για τη σεζόν.

Οι δύο καλύτερες επιλογές είναι τα σακάκια και οι ζακέτες γιατί σε βοηθούν να δημιουργήσεις πολλούς διαφορετικούς συνδυασμούς και επιπλέον αποθηκεύονται εύκολα στη τσάντα σας, όταν αρχίζετε να ζεσταίνεσαι. Μπορείτε να τα φορέσετε και τα δύο στο γραφείο αλλά και στη βόλτα σας για να πετύχετε κομψά σύνολα με τον πιο εύκολο τρόπο.

Διαλέξτε ένα σακάκι μονόχρωμο ή με prints και συνδυάστε το με λευκά πουκάμισα, t-shirts και το αγαπημένο σας τζιν ή ένα υφασμάτινο παντελόνι για να είστε περιποιημένη από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Οι χρωματιστές ζακέτες ή εκείνες με πρωτότυπα σχέδια συνδυάζονται με φούστες και girly φορέματα, ενώ εύκολα προσθέτουν μερικές pop πινελιές στο look σας. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε μία πιο μακριά και "χουχουλιάρικη" που δεν θα αποχωρίζεστε λεπτό τα κρύα βράδια του Σεπτέμβρη και στη συνέχεια του Οκτώβρη.

Σακάκια και ζακέτες: Στιλάτες επιλογές για τις κρύες μέρες του φθινοπώρου-1

Zara 79, 95 Ευρώ 

Σακάκια και ζακέτες: Στιλάτες επιλογές για τις κρύες μέρες του φθινοπώρου-2

Ag'ne 74 Ευρώ (koolfy.com)

Σακάκια και ζακέτες: Στιλάτες επιλογές για τις κρύες μέρες του φθινοπώρου-3

Mango 35, 99 

Διαβάστε περισσότερα εδώ. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή