Νέα εποχή για τα trailers των ταινιών!

Νέα εποχή για τα trailers των ταινιών!

55" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ζούμε στην εποχή των social media για αυτό οποιοσδήποτε θέλει να προωθήσει τη δουλειά του χωρίς να διαθέτει μεγάλο budget για διαφήμιση, μπορεί εύκολα να το κάνει μέσω του διαδικτύου. Ο Max Joseph που κάνει το σκηνοθετικό του ντεμπούτο στην ταινία ‘We Are Your Friends’ μπορεί να έχει στο πλευρό του τον Zac Efron και – την διάσημη από το videoclip ‘Blurred Lines’-  Emily Ratajkowski, όμως θέλησε να έχει μια διαφορετική στρατηγική για να διαφημίσει την ταινία του.

Ο σκηνοθέτης έχει ‘ανεβάσει’ στο διαδίκτυο μια σειρά από video με τα παρασκήνια των γυρισμάτων της ταινίας όπου ο ίδιος παρουσιάζει τους πρωταγωνιστές, τους χώρους των γυρισμάτων και όλα όσα συμβαίνουν στο backstage. Πρόκειται για ένα νέο τρόπο προώθησης όπου οι σκηνοθέτες έχουν περισσότερο έλεγχο στο marketing της ταινίας τους που –γιατί όχι-μπορεί μια μέρα να αντικαταστήσει τα παραδοσιακά trailers ταινιών!  Όπως δήλωσε ο Joseph «κάθε εβδομάδα θα ανεβάζω στο Youtube video από τα γυρίσματα και όμορφες σκηνές με το συνεργείο και τους ηθοποιούς». Η ταινία θα προβληθεί το 2015 και αναμένεται να ανακαλυφθεί αν ο τρόπος που επέλεξε να διαφημίσει την ταινία θα έχει τελικά θετικό αποτέλεσμα!

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή