Τα πιο stylish παντελόνια του φθινοπώρου!

Τα πιο stylish παντελόνια του φθινοπώρου!

52" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Όσο οι μέρες του φθινοπώρου γίνονται πιο κρύες, τόσο περισσότερο θέλετε να αρχίσετε να φοράτε τα αγαπημένα σας παντελόνια και να αφήσετε στην άκρη τα σορτς που δεν αποχωρίστηκατε όλο το καλοκαίρι.

Αυτή την περίοδο έχουν την τιμητική τους τα cropped υφασμάτινα παντελόνια, τα τζιν σε όλα τα σχέδια, αλλά και οι φαρδιές παντελόνες. Αρχικά, διαλέξτε το παντελόνι που ταιριάζει στο στιλ σας και στη συνέχεια, σκεφτείτε με ποιον τρόπο θα το φορέσετε στο γραφείο και σε μια απογευματινή βόλτα.

Για ένα κομψό office look, προτιμήστε το cigarette παντελόνι συνδυασμένο με ένα πουκάμισο και τις nude μπαλαρίνες σας ή επιλέξτε να το φορέσετε με μονόχρωμο t-shirt, σακάκι και oxford shoes.

Για τις βόλτες σας προτιμήστε μία denim καμπάνα ή μία παντελόνα και συνδυάστε τη με ένα χαλαρό μπλουζάκι ή printed πουκάμισο.

Το πιο σημαντικό είναι κάθε παντελόνι που θα επιλέξετε να σας χαρίζει άνεση αλλά και στιλ, όπως επίσης και να κολακεύει με τον καλύτερο τρόπο τη σιλουέτα σας.

Τα πιο stylish παντελόνια του φθινοπώρου!-1

Zara 35,95 Ευρώ

Τα πιο stylish παντελόνια του φθινοπώρου!-2

Sisley 79,95 Ευρώ

Τα πιο stylish παντελόνια του φθινοπώρου!-3

Mango 39,99 Ευρώ

Επιμέλεια: Ειρήνη Σιδέρη

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή