Άνεση και στιλ με τις καλύτερες γόβες της σεζόν!

Άνεση και στιλ με τις καλύτερες γόβες της σεζόν!

46" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οι γόβες είναι συνώνυμο της γυναικείας κομψότητας για αυτό καλό είναι να διαθέτουμε τουλάχιστον κάποια βασικά ζευγάρια στη ντουλάπα μας που να ταιριάζουν στο στιλ σου.

Άλλωστε, η ποικιλία των πιο θηλυκών παπουτσιών είναι μεγάλη και σίγουρα θα βρείτε το ζευγάρι που θα γίνει το αγαπημένο σας. Το πιο σημαντικό είναι οι γόβες που θα αγοράσετε να συνδυάζουν άνεση και στιλ.

Διαλέξτε χρώμα ή prints αν σας αρέσουν τα πιο μοντέρνα looks, ενώ για μερικές πιο κλασικές εμφανίσεις φροντίστε να έχετε στη ντουλάπα σας και δύο passepartout ζευγάρια σε μαύρο και nude.

Οι γόβες με μεσαίο τακούνι φοριούνται άνετα και στο γραφείο αλλά και στις βόλτες σας και συνδυάζονται με φορέματα, cropped παντελόνια αλλά και κομψές pencil φούστες. Τα stiletto είναι προτιμότερο να τα φορέσετε σε μία βραδινή έξοδο για να πετύχετε τα πιο stylish looks και να κερδίσετε τις εντυπώσεις.

Άνεση και στιλ με τις καλύτερες γόβες της σεζόν!-1

Gianna Kazakou 109 Ευρώ

Άνεση και στιλ με τις καλύτερες γόβες της σεζόν!-2

Mango 49,99 Ευρώ

Άνεση και στιλ με τις καλύτερες γόβες της σεζόν!-3

H&M 39,99 Ευρώ

Ειρήνη  Σιδέρη

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή