Stylish αξεσουάρ και ρούχα για κομψές εμφανίσεις

Stylish αξεσουάρ και ρούχα για κομψές εμφανίσεις

1' 14" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αν τον τελευταίο καιρό νιώθετε πως κάθε σας look είναι μονότονο κι άχρωμο, μάλλον πρέπει να ανακαλύψετε τα κομμάτια που θα δώσουν στιλ σε κάθε σας εμφάνιση και θα την αναδείξουν.

Αν παρατηρήσετε τις πιο stylish celebrities, τις διάσημες fashion bloggers και τα it girls της μόδας θα ανακαλύψετε μερικά κοινά στοιχεία στις εμφανίσεις τους. Καθεμία από αυτές προσθέτει ένα ή περισσότερα statement κομμάτια στα outfit της και κερδίζει τις εντυπώσεις.

Πάρτε, λοιπόν, χαρτί και μολύβι για να σημειώσετε τα 4 ρούχα και αξεσουάρ που θα σας βοηθήσουν να πετύχετε τις πιο ενδιαφέρουσες και καλόγουστες εμφανίσεις.

1. Αν δεν είστε φαν των αξεσουάρ και σας αρέσει το πιο casual στιλ, επιλέξτε ένα ιδιαίτερο πανωφόρι για να ολοκληρώσετε τις εμφανίσεις σας. Διαλέξτε prints ή ένα έντονο χρώμα και δημιουργήστε το πιο stylish outfit.

2. Ένα statement κόσμημα θα προσθέσει εύκολα μερικούς extra πόντους στιλ στα look σας. Φορέστε ένα χρωματιστό κολιέ με μεγάλες πέτρες ή ένα ζευγάρι σκουλαρίκια με γεωμετρικό σχήμα.

3. Τα παπούτσια αποτελούν βασικό κομμάτι της εμφάνισής σας κι αν επιλέξετε ένα πρωτότυπο ζευγάρι σίγουρα θα κάνετε τη διαφορά. Επιλέξτε ένα έντονο χρώμα ή ένα μοντέρνο σχέδιο. Σε κάθε περίπτωση δοκιμάστε να κρατήσετελίγο πιο ουδέτερο το υπόλοιπο σύνολο.

4. Το αγαπημένο αξεσουάρ κάθε γυναίκας μπορεί να μεταμορφώσει εύκολα ένα outfit. Οι τσάντες με ιδιαίτερα σχέδια, χρώματα και prints γίνονται αυτόματα το statement κομμάτι στο σύνολό σας.

 

Stylish αξεσουάρ και ρούχα για κομψές εμφανίσεις-1

Benetton 129 Ευρώ

 

Stylish αξεσουάρ και ρούχα για κομψές εμφανίσεις-2

Kenneth Jay Lane 96 Ευρώ

 

Stylish αξεσουάρ και ρούχα για κομψές εμφανίσεις-3

Michael Kors 295 Ευρώ

 

 

Διαβάστε περισσότερα εδώ

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή