6 make-up tips για μεγαλύτερα μάτια

6 make-up tips για μεγαλύτερα μάτια

1' 13" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Έχετε ωραία εκφραστικά μάτια αλλά θα θέλατε να ήταν λίγο πιο μεγάλα ή πιο στρογγυλά; Ακολουθήστε τις παρακάτω συμβουλές και κάντε τα μάτια σας να φαίνονται μεγαλύτερα!

Μαύροι κύκλοι: Κι όμως οι μαύροι κύκλοι μπορεί να κάνουν τα μάτια σας να φαίνονται μικρότερα. Ένα καλό concealer έχει διπλή λειτουργία: εξαφανίζει του μαύρους κύκλους και κάνει το βλέμμα σας να φαίνεται πιο βαθύ και ξεκούραστο. Διαλέξτε μία απόχρωση concealer πιο ανοιχτή από τον τόνο της επιδερμίδας σας, αφού η περιοχή των ματιών πρέπει να φαίνεται πιο ανοιχτόχρωμη και λαμπερή.

Mascara, Mascara, Mascara: Η mascara δεν κάνει μόνο τα μάτια σας να φαίνονται μεγαλύτερα, αλλά ανοίγει και το βλέμμα . Το μυστικό, λοιπόν, είναι απλό: Δεν ξεχνάτε ποτέ μα ποτέ τη μάσκαρα!

Δώστε βάθος: Αν έχετε μεγάλες βλεφαρίδες-φυσικές ή όχι- και θέλετε να τις τονίσετε ακόμη περισσότερο, τότε το eyeliner είναι το ιδανικό beauty product. Απλώστε μία σχετικά παχιά γραμμή η οποία να έχει ανοδική πορεία στο τελείωμα του ματιού σας. Έτσι θα φαίνεται πιο έντονο το πάνω βλέφαρο και θα έχετε πιο επιβλητικό βλέμμα.

Μολύβι ματιών: Οι περισσότερες από εμάς χρησιμοποιούμε το μαύρο μολύβι για τα μάτια. Ωστόσο, αν θέλετε να κάνετε τα μάτια σας να φαίνονται μεγαλύτερα, πρέπει να προτιμήσετε μολύβια σε γήινες αποχρώσεις. Το καφέ χρώμα θα κάνει το βλέμμα σας να φαίνεται πιο ξεκούραστο, ενώ το λευκό μολύβι είναι το μυστικό για να αποκτήσετε πιο μεγάλα μάτια. Μην ξεχάσετε να προτιμήσετε χρώματα που να ταιριάζουν με το χρώμα των ματιών σας!

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή