5 σημάδια ότι η σχέση σας δεν οδηγεί πουθενά

5 σημάδια ότι η σχέση σας δεν οδηγεί πουθενά

1' 21" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μερικές φορές τα συναισθήματά μας δεν καθορίζουν αποκλειστικά την πορεία μιας σχέσης. Ακόμα κι αν αγαπάμε τον σύντροφό μας και μας αγαπάει κι εκείνος υπάρχουν ορισμένες ‘δυσκολίες’ που δεν μας επιτρέπουν να παραμείνουμε μαζί. Η έλλειψη εμπιστοσύνης, κατανόησης και οικειότητας μπορεί να οδηγήσει μια σχέση στον χωρισμό. Πώς θα καταλάβετε, όμως, ότι η σχέση σας δεν οδηγεί πουθενά κι ήρθε η ώρα να δώσετε ένα τέλος σε μια σχέση που δεν είναι υγιής;

1.Όταν δεν μπορείτε να του ζητήσετε βοήθεια: Εάν δεν νιώθετε την άνεση να του πείτε ένα πρόβλημά σας και να του ζητήσετε τη βοήθειά του ή τη συμβουλή του, τότε μάλλον δεν είναι ο κατάλληλος σύντροφός για εσάς. Μια σχέση πρέπει να μας κάνει να αισθανόμαστε σιγουριά και ασφάλεια.

2.Δεν έχετε χρόνο ο ένας για τον άλλο: Εάν δεν έχετε χρόνο για να συναντηθείτε αλλά έχετε χρόνο για να συναντηθείτε με φίλους ή συνεργάτες τότε μάλλον έχει ΄δηη κάνει τις επιλογές σας αλλά δεν το έχετε συνειδητοποιήσει.

3.Δεν σας έχει συστήσει φίλους ή συγγενείς: Εάν δεν ενδιαφέρεται να σας γνωρίσει στους πιο σημαντικούς ανθρώπους στη ζωή του, μήπως δεν σας βλέπει σαν ένα πρόσωπο που θα παραμείνει στη ζωή του; Ένα ζευγάρι πρέπει να ‘μοιράζεται’ την κοινωνική και την προσωπική του ζωή για να είναι ευτυχισμένο.

4. Η σχέση σας στηρίζεται μόνο στο σεξ: Μια δυνατή σχέση δεν στηρίζεται μόνο στην σωματική έλξη αλλά και στην φιλία, την αγάπη και την οικειότητα.

5.Η σχέση σας δεν είναι αποκλειστική: Αν εκείνος ή εσείς ακόμα δεν έχετε αποκλείσει την πιθανότητα να γνωρίσετε άλλους ανθρώπους και εξακολουθείτε να φλερτάρετε, είναι ένα σημαντικό σημάδι ότι ίσως τα συναισθήματα σας να μην είναι τόσο δυνατά.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή