Tips για να αποκτήσετε λευκά δόντια

Tips για να αποκτήσετε λευκά δόντια

1' 14" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το λαμπερό χαμόγελο είναι το Α και το Ω στο πρόσωπο σας. Με ένα χαμόγελο μπορείτε να κερδίσετε πολλά πράγματα. Όμως για να έχετε λαμπερό χαμόγελο πρέπει να έχετε λευκά δόντια, κάτι και όχι τόσο εύκολο αν καπνίζετε και δεν τα προσέχετε όσο θα έπρεπε.

Ακολουθήστε τα παρακάτω tips και  μέσα σε μία εβδομάδα θα δείτε εμφανή βελτίωση στο χρώμα των δοντιών σας!

Τροφές και ροφήματα:  Κάποιες τροφές, όπως οι ζεστές σάλτες ή το κόκκινο κρασί είναι μερικοί από τους ενόχους που δημιουργούν κηλίδες στα δόντια μας. Αυτό δεν σημαίνει πως πρέπει να σταματήσουμε να τις τρώμε, αλλά το βούρτσισμα των δοντιών, 2 φορές την ημέρα είναι απαραίτητο-ειδικά αν έχετε καταναλώσει κάτι από τα παραπάνω.

Πότε πρέπει να πλένετε τα δόντια σας; Για μία εβδομάδα προσπαθήστε να πλένετε τα δόντια σας δύο φορές τη μέρα και να χρησιμοποιείτε οδοντικό νήμα το βράδυ πριν κοιμηθείτε.

Μην ξεχνάτε την κάτω γνάθο- δηλαδή στα κάτω δόντια. Τα βουρτσίζουμε εξίσου καλά όπως τα επάνω και δεν τα παραμελούμε. Το χαμόγελό μας δεν είναι μόνο η πάνω γνάθος.

Ηλεκτρική οδοντόβουρτσα. Μία ηλεκτρική οδοντόβουρτσα, δίνει καλύτερα αποτελέσματα από μία χειροκίνητη, καθώς μπορεί να διεισδύει στις δύσκολες περιοχές και να απομακρύνει τροφές και τα βακτήρια.

Σημαντικό: Πλύντε τα δόντια σου κυκλικά και προς τα κάτω, ασκώντας τους πίεση. Μία σπιτική συνταγή είναι ότι πρέπει για να τους δώσεις extra λάμψη εύκολα και γρήγορα!

Τι θα χρειαστείτε:

1 κουταλιά της σούπας οδοντόκρεμα

1 κουτάλια της σούπας μαγειρική σόδα

1 κουταλιά του γλυκού ξύδι

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή