ΣΤΙΛ

5 πρωινές συνήθειες που αδυνατίζουν

5 πρωινές συνήθειες που αδυνατίζουν

Οι άνθρωποι που ξυπνούν νωρίς το πρωί έχουν περισσότερες πιθανότητες να καταφέρουν να χάσουν κιλά και να μην ξεφύγουν από τη δίαιτά τους. Ο πρωινός ήλιος και η ενέργεια που αισθανόμαστε το πρωί μας δίνει τη δύναμη να συγκεντρωθούμε στη δίαιτα μας ενώ ταυτόχρονα μας γεμίζει αυτοπεποίθηση αφού καταφέρνουμε να ολοκληρώσουμε τους μισούς διατροφικούς στόχους της ημέρας πριν το μεσημέρι!

Οι 5 πρωινές συνήθειες που μπορούν να μας βοηθήσουν να αδυνατίσουμε:

1.Κοιμηθείτε λίγο παραπάνω: Δεν χρειάζεται να κοιμηθείτε αρκετά περισσότερο αλλά τόσο όσο χρειάζεται για να αισθάνεστε ξεκούραστη όλη την ημέρα. Ακόμα και μισή ώρα παραπάνω μπορεί να σας βοηθήσει να κοιμηθείτε αρκετά ώστε να μην πεινάτε την υπόλοιπη μέρα αλλά και να μπορείτε να ελέγχετε την όρεξή σας.

2.Πρωινό γεύμα: Ένα υγιεινό πρωινό πλούσιο σε πρωτεΐνη μπορεί να σας χορτάσει και να μειώσει τις λιγούρες που μπορεί να αισθάνεστε την υπόλοιπη μέρα. Τα ασπράδια αυγού με ένα τοστ ολικής άλεσης ή ένα γιαούρτι με φρούτα είναι ιδανικά γεύματα για να ξεκινήσει η μέρα σωστά.

3. Νερό: Το πρωινό μπορεί να μας χορταίνει αλλά ποτέ δεν πρέπει να ξεχνάμε το νερό που θα μας αποτοξινώσει και θα μας ενυδατώσει.

4. Ετοιμάστε τα γεύματα της ημέρας: Εάν προετοιμάσετε τα σνακ ή τα γεύματα της ημέρας από το πρωί είναι πιο πιθανό να μην ξεφύγετε από τη δίαιτά σας αφού θα έχετε έτοιμα υγιεινά γεύματα κάθε φορά που πεινάτε.

5.Περπατήστε: Εάν ξυπνάτε νωρίς το πρωί, είναι πολύ πιθανό να έχετε αρκετό χρόνο για να φτάσετε στο γραφείο με τα πόδια ή σε περίπτωση που είναι πολύ μακριά να κάνετε ένα μέρος της διαδρομής περπατώντας. Έτσι ακόμα κι αν δεν προλάβετε να πάτε στο γυμναστήριο το απόγευμα θα έχετε γυμναστεί έστω και λίγο μέσα στην μέρα.