Μυστικά ομορφιάς για λαμπερό μακιγιάζ

Μυστικά ομορφιάς για λαμπερό μακιγιάζ

1' 21" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Είναι αυτή η εποχή του χρόνου που όλες θέλουμε το δέρμα μας να λάμπει λίγο περισσότερο. Αποκτήστε λίγη λάμψη παραπάνω χρησιμοποιώντας κάποιο ιριδίζον προϊόν, το οποίο θα παρέμβει στα σημεία που θέλετε: Τα bronzers, τα highlighters και τα illuminators είναι όλα κατασκευασμένα γι’αυτόν ακριβώς τον λόγο και προορίζονται για να αναδείξουν τις περιοχές που θα θέλαμε να μοιάζουν ηλιοκαμένες ακόμα και τον χειμώνα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα συγκεκριμένα προϊόντα στην Τ περιοχή του προσώπου, ώστε να εξασφαλίσετε ότι θα κερδίσετε όλη την προσοχή εκεί! Ποια όμως είναι αυτά τα σημεία;

1. Το μέτωπο: Μιμηθείτε το ηλιοκαμένο look απλώνοντας κάποιο highlighter στο κέντρο του μετώπου σας. Στη συνέχεια, με ένα πινέλο εφαρμόστε απαλά προς τα έξω ώστε να απλωθεί το προϊόν ομοιόμορφα. Για να αποφύγετε την extra γυαλάδα, αντί για κάποιο shimmering προϊόν, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κάποιο foundation το οποίο θα είναι ένα τόνο πιο ανοιχτό από την επιδερμίδα σας.

2. Τα φρύδια: Μεταμορφώστε τα μεγάλα φρύδια σας με τη βοήθεια ελάχιστου highlighter που θα εφαρμόσετε  κάτω από το σημείο της καμπύλης τους. Η προσοχή θα επικεντρωθεί εκεί και κανείς δεν θα παρατηρήσει τις extra τριχούλες.

3. Το εσωτερικό των ματιών: «Σβήστε» την κούραση από τα μάτια σας με μία σαμπανιζέ σκιά που θα απλώσετε στο εσωτερικό βλέφαρο των ματιών σου. Θα δείχνετε σαν να έχετε  μόλις ξυπνήσει, ακόμα και αν δεν έχετε κοιμηθεί πολλές ώρες.

4. Τα ζυγωματικά: Διώξτε τους μαύρους κύκλους απλώνοντας λίγο bronzer στην περιοχή των ζυγωματικών, εκεί όπου το φως πέφτει συνήθως. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε κάποιο glimmering προϊόν σε συνδυασμό με το ρουζ σας για να δημιουργήσετε ένα ροζέ εφέ στην περιοχή των μήλων.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή