5 μυστικά ομορφιάς για σωστή ενυδάτωση

5 μυστικά ομορφιάς για σωστή ενυδάτωση

56" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ακόμα κι αν περιποιείστε την επιδερμίδα  σας εντατικά και με τα σωστά προϊόντα ομορφιάς, μπορεί να υπάρχουν φορές που σαμποτάρετε μόνες σας την σωστή ενυδάτωση της επιδερμίδας σας χωρίς να το καταλαβαίνετε.

5 βήματα είναι αρκετά για να διατηρήσετε ενυδατωμένη την επιδερμίδα σας, χωρίς να χρειαστεί να ξοδέψετε επιπλέον χρήματα!

1.Χρησιμοποιείτε πολλά προϊόντα ομορφιάς για το πρόσωπο, αλλά η συχνή αλλαγή των καλλυντικών δεν βοηθά πάντα. Μείνετε σε αυτά που έχετε δοκιμάσει και έχουν αποτέλεσμα.

2.Ένα ζεστό μπάνιο ή αφρόλουτρο μπορεί να είναι απολύτως χαλαρωτικό, αλλά δεν είναι πάντα καλό για την επιδερμίδα σας, καθώς οι ατμοί τη θαμπώνουν. Προτιμήστε χλιαρό νερό.

3.Κάντε scrub με χοντρό αλάτι! Το αλάτι είναι ότι πρέπει για να κάνετε απολέπιση στο δέρμα σας, αλλά δεν πρέπει να το χρησιμοποιείτε για το πρόσωπο, καθώς είναι αρκετά ‘άγριο’ για την συγκεκριμένη περιοχή!

4.Δεν χρησιμοποιείτε καθημερινά το αντηλιακό σας και αυτό έχει αρνητικά αποτελέσματα στο πρόσωπό σας. Ακόμα και τον χειμώνα μην ξεχνάτε να βάλετε αντηλιακό σε πρόσωπο, λαιμό και ντεκολτέ καθώς όχι μόνο θα σας χαρίσει ωραία υφή, αλλά θα προστατέψει το πρόσωπό σας από πολλούς παράγοντες-ηλιακή ακτινοβολία, υγρασία, αντανάκλαση.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή