5 μυστικά για να μην χαλάνε τα μαλλιά σας όταν βρέχει!

5 μυστικά για να μην χαλάνε τα μαλλιά σας όταν βρέχει!

50" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Κάθε φορά που βρέχει όση λακ, λαδάκι ή ψαλίδι ισιώματος κι αν εφαρμόσετε στα μαλλιά σας μάλλον δεν θα κερδίσετε τη μάχη με την υγρασία. Τι κάνετε, λοιπόν, σε αυτές τις περιπτώσεις; Διαβάστε 5 μυστικά που θα κάνουν τα μαλλιά σας να μην χαλάνε τώρα που βρέχει:

1.Μαζέψτε τα μαλλιά σας ψηλά όσο είστε έξω και λύστε τα μετά. Αν είστε χτενισμένη και θέλετε να είστε σίγουρη για το ότι δεν θα χαλάσουν τα μαλλιά σας, τότε πιάστε τα ένα ελαφρύ σινιόν πριν βγείτε έξω και αφήστε τα ελεύθερα όταν μπείτε κάπου ζεστά.

2. Μην ξεχάστε να βάλετε στη τσάντα σας μία μικρή λακ. Αν πρόκειται να λείψετε πολύ ώρα από το σπίτι σας, τότε είναι πολύ πιθανό να χρειαστείτε τη λακ μέσα στην ημέρα.

3.  Πλεξούδα με διπλό νόημα: Η πλεξούδα είναι τρομερά βολική, καθώς όχι μόνο είναι ένα εντυπωσιακό χτένισμα το οποίο μπορείτε να κάνετε όλες τις ώρες της ημέρας, αλλά επίσης μόλις την λύσετε θα έχετε ένα ωραίο wavy hair χτένισμα.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή