Πως θα πετύχετε το ‘ακριβό’ look

Πως θα πετύχετε το ‘ακριβό’ look

1' 15" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αν είστε επιρρεπείς στις αγορές όπως πολλές γυναίκες, ίσως έχετε γυρίσει κι εσείς κάποιες φορές στο σπίτι με άπειρες σακούλες και άδειο πορτοφόλι. Κάνετε το ίδιο λάθος που κάνουμε όλες μας: Θεωρείτε πως με το να ξοδεύετε πολλά λεφτά, μπορείτε να πετύχετε και τις καλύτερες εμφανίσεις. Για να κάνετε τη ζωή σας πιο εύκολη και πάνω απ’ όλα να κρατήσετε το πορτοφόλι σας γεμάτο καλό είναι να επιλέξετε τα απαραίτητα κομμάτια για να πετύχετε το  ‘ακριβό’ look χωρίς πολλά έξοδα.

Το πιο σημαντικό είναι να επιλέξετε ένα κομμάτι που θα είναι ικανό να αναδείξει όλο το σύνολό σας. Ένα ρούχο ή αξεσουάρ που θα είναι καλής ποιότητας και θα έχει κομψό στιλ χωρίς να είναι απαραίτητα πολύ ακριβό. Το επόμενο βήμα είναι ο σωστός συνδυασμός, ώστε να δείχνει το look σας πολύ πιο ακριβό απ’ ό,τι είναι στην πραγματικότητα. Φροντίστε να φορέσετε το βασικό σας κομμάτι με ρούχα που θα είναι οικονομικά και θα μπορείτε να συνδυάζεται με πολλούς διαφορετικούς τρόπους. Έτσι, θα καταφέρετε να είστε στιλάτη χωρίς να έχετε ξοδέψει μία περιουσία –αν κι αυτό θα νομίζουν οι υπόλοιποι!

Τα 5 ρούχα και αξεσουάρ που θα σας βοηθήσουν να το πετύχετε είναι:

1. Ένα δερμάτινο σορτς ή φούστα

Διαλέξτε ένα κομμάτι που θα είναι καλοραμμένο και η απομίμηση δέρματος θα είναι καλής ποιότητας.

2. Ένα statement βραχιόλι

Φορέστε ένα μεγάλο βραχιόλι σε χρυσό, ασημί ή bronze και αμέσως το look σας θα μεταμορφωθεί.

3. Μία καμπαρντίνα

Το κλασικό πανωφόρι είναι πάντα στη μόδα και προσδίδει κομψότητα.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή