4 συχνά λάθη στο μακιγιάζ και πως να τα αποφύγετε

4 συχνά λάθη στο μακιγιάζ και πως να τα αποφύγετε

58" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πολλές φορές δοκιμάζουμε καινούργιες τάσεις στο μακιγιάζ και στην πορεία συνειδητοποιούμε πως είτε δεν μας ταιριάζουν είτε τις είχαμε υιοθετήσει λάθος. Διαβάστε τα παρακάτω tips για να μην ξανακάνετε ποτέ λάθος:

1.       Βάψιμο φρυδιών. Πολλές όμορφες κοπέλες τονίζουν τόσο πολύ τα φρύδια τους και τραβούν τα βλέμματα αποκλειστικά σε αυτά! Προσπαθήστε να δώσετε στα φρύδια σας τη σωστή φόρμα και να τα βάψετε όσο χρειάζεται, ώστε να τονιστούν και τα μάτια σας!

2.       Smokey eye: Είναι μία «ριψοκίνδυνη» τάση αφού πολύ εύκολα μπορείτε να μουτζουρωθείτε και φυσικά δύσκολα αφαιρείται με το ντεμακιγιάζ. Πριν την δοκιμάσετε μόνη σας μην βάλετε foundation, αλλά ξεκινήστε από το βάψιμο των ματιών, ώστε να μπορείτεεύκολα να διορθώσετε τυχόν λάθη. Πάρτε μαζί σας το μολύβι ματιών και τη σκούρα σκιά ώστε να μπορείτε οποιαδήποτε στιγμή να φρεσκαριστείτε!

3.       Μπορντό κραγιόν: Όλες αγαπάμε το σκούρο κραγιόν το χειμώνα. Ωστόσο δεν σημαίνει πως μπορούμε να το συμπεριλάβουμε σε όλα τα beauty looks. Τονίστε τα χείλη σας με σκούρο κραγιόν αλλά αποφύγετε να βάψετε υπερβολικά τα μάτια σας. Προτιμήστε να βάλετε αρκετή μάσκαρα και κάποια ανοιχτόχρωμη σκιά, ώστε να τονίσετε τα μάτια σου αλλά να δώσετε και περισσότερη έμφαση στα χείλη!

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή