Δεν είχατε χρόνο για λούσιμο; 4 tips για να μην φαίνεται

Δεν είχατε χρόνο για λούσιμο; 4 tips για να μην φαίνεται

52" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Είμαστε πολυάσχολα κορίτσια και η διαδικασία λούσιμο, στέγνωμα, χτένισμα όπως και να το κάνουμε είναι χρονοβόρα. Επειδή, λοιπόν, πολλές φορές έχουμε μετανιώσει που δεν λουστήκαμε την προηγούμενη μέρα, 4 tips θα σας βγάλουν από την «δύσκολη θέση».

1.       Χαμηλή αλογοουρά. Μην μαζέψετε τα μαλλιά σας προς τα πίσω, καθώς έτσι θα φανεί η ρίζα. Πιάστε τα απλά πίσω και βάλτε ένα ωραίο αξεσουάρ ως πιαστράκι ή μία ωραία κορδέλα που θα τραβήξει τα βλέμματα.

2.       Δώστε βάρος στη φράντζα. Δώστε όγκο στη φράντζα σας και αφήστε την ελεύθερη. Στην συνέχεια είτε μαζέψτετα μαλλιά πίσω από το αυτί ή κάντε ένα ωραίο σινιόν! Αν δεν προλαβαίνετε να λουστείτε καθόλου, λούστε μόνο τη φράντζα και κάντε τα παραπάνω.

3.       Πλεξούδα. Ευτυχώς οι επιλογές είναι πάρα πολλές. Το καλό με τις πλεξούδες είναι πως μπορούν να καλύψουν την άλουστη ρίζα σας και να συμπληρώσουν την chic εμφάνισή σας-πρωί και βράδυ-, ακόμη και αν δεν έχετε προλάβει να χτενιστείτε.

4.       Οι πιο γρήγορες λύσεις που θα σας πάρουν περίπου 5 λεπτά είναι οι εξής:

 

Διαβάστε περισσότερα εδώ

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή