Tips για να έχετε πάνα περιποιημένα νύχια

Tips για να έχετε πάνα περιποιημένα νύχια

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πολλές γυναίκες δεν προλαβαίνουν να «φρεσκάρουν» το μανικιούρ τους ή να περιποιούνται τα νύχια τους όσο συχνά θα ήθελαν. Το αποτέλεσμα είναι τα ξεφτισμένα νύχια που φαίνονται απεριποίητα. Για να αποκτήσετε άψογο μανικιούρ τώρα που πλησιάζουν οι γιορτές των Χριστουγέννων ακολουθήστε τις παρακάτω συμβουλές:

1.Απoφύγετε τη θερμότητα και το νερό κατευθείαν μετά το μανικιούρ

Η επαφή  των νυχιών με το νερό αμέσως μετά το μανικιούρ μπορεί να χαλαρώσει το μανό. Για την πλήρη σκλήρυνση του βερνικιού, μπορεί να χρειαστούν και δώδεκα ώρες.

2. Χρησιμοποιήστε το buffer

Επενδύστε σε ένα καλό εργαλείο με τέσσερις όψεις και αφιερώστε λίγο χρόνο ώστε να προετοιμάσετε τα νύχια σας για το μανό.

3. Μην κάνετε απολέπιση                         

Τα συστατικά που περιέχουν τα απολεπιστικά προϊόντα και η σκληρή σύνθεσή τους είναι απαγορευτικά, αν θέλεις να διατηρήσετε το χρώμα στα νύχια σας.

4. Προστατεύεστε τα νύχια σας από τα επίπονα καθήκοντα

Φροντίστε να έχετε ολοκληρώσει μερικές δουλειές πριν κάνεις το μανικιούρ σας και προστατεύστε τα νύχια σας από νερά κι απορρυπαντικά φορώντας γάντια.

5. Κάντε εκκαθάριση στα μανό

Μην κρατάτε τα βερνίκια για πάρα πολύ καιρό. Αν δείτε ότι το μανό έχει πήξει πετάξτε το χωρίς δεύτερη σκέψη, αφού δεν θα σας δώσει το αποτέλεσμα που επιθυμείτε.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή