Joan Collins: «Ο πέμπτος γάμος μου είναι ο πιο ευτυχισμένος και ο τελευταίος»

Joan Collins: «Ο πέμπτος γάμος μου είναι ο πιο ευτυχισμένος και ο τελευταίος»

2' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η καριέρα της ξεκίνησε σε μικρή ηλικία, όμως κατάφερε να γίνει μία από τις πιο διάσημες και θρυλικές φιγούρες της ποπ κουλτούρας. Η Joan Collins που έγινε γνωστή κυρίως μέσα από τον ρόλο της Alexis στην τηλεοπτική σειρά ‘Δυναστεία’, παρά τα 81 της χρόνια εξακολουθεί να εργάζεται και να απασχολεί με τις δημόσιες εμφανίσεις της και την προσωπική της ζωή. Παντρεμένη με τον Percy Gibson εδώ και 13 χρόνια, ζει σε έναν ευτυχισμένο γάμο που, όπως πρόσφατα δήλωσε στο βρετανικό περιοδικό Hello, δεν σκοπεύει να διαλύσει με ένα διαζύγιο όπως πολλοί θα περίμεναν.

Η ηθοποιός έχει παντρευτεί πέντε φορές όμως πλέον έχει ένα ευτυχή γάμο που όπως λέει θα είναι και ο τελευταίος της: «Ο Percy είναι εκπληκτικός, είναι η αδερφή ψυχή μου. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν λογομαχούμε αλλά είμαστε και οι δύο πολύ κατανοητικοί». Ο σύζυγός της με τον οποίο μοιράζεται αρκετά σπίτια σε όλο τον κόσμο, μάλιστα, λίγο πριν την 13η επέτειο του γάμου τους είπε πως χαίρεται που διαψεύδει όσους περίμεναν τον γάμο τους να διαλυθεί σύντομα. Το γεγονός ότι τους χωρίζουν 32 χρόνια αλλά και οι προηγούμενοι 4 γάμοι της με τον ηθοποιό Maxwell Reed, τον Anthony Newley, τον Ron Kass και τον τραγουδιστή Peter Holm, έκαναν πολλούς να αμφισβητούν την επιλογή της Collins που παντρεύτηκε τον ηθοποιό το 2002.

Η Joan που είναι μητέρα και γιαγιά σήμερα ενώ έχει βαφτίσει και το διάσημο μοντέλο Cara Delevingne, εξακολουθεί να ζει την ‘τσιγγάνικη’- όπως χαρακτηρίζει η ίδια- ζωή της, στο Λονδίνο, το Λος Άντζελες, τη Νέα Υόρκη και τη Γαλλία αλλά έχει βρει τις ισορροπίες με το νεότερό της σύζυγο, ο οποίος όπως τονίζει «δεν έχω υπάρξει πιο ευτυχισμένος και ελπίζω να κάνω και την Joan ευτυχισμένη επειδή το αξίζει πραγματικά». Η βρετανίδα ηθοποιός αποκάλυψε επίσης ότι δεν έχει κάνει κάποια πλαστική επέμβαση γιατί φοβόταν τη διαδικασία: «Μου αρέσουν οι εκφραστικές ρυτίδες μου, θα ήταν τρελό να μην είχα καμία στην ηλικία μου. Ευτυχώς έχω καλά ζυγωματικά».

Η Collins μετά από 60 χρόνια καριέρας τιμήθηκε από τη Βασίλισσα της Αγγλίας για το φιλανθρωπικό της έργο με τον τίτλο της Dame τον περασμένο Δεκέμβριο, κάτι το οποίο περίμενε αρκετά χρόνια. Εξάλλου, η ηθοποιός έχει δηλώσει στο παρελθόν υποστηρίκτρια της βρετανικής μοναρχίας ενώ έχει ενασχοληθεί τα τελευταία χρόνια εκτός από την συγγραφή βιβλίων και με την φιλανθρωπία για ζητήματα όπως η βία κατά των παιδιών, η ευαισθητοποίηση για τον καρκίνο του μαστού και την περίθαλψη  παιδιών που έχουν ανάγκη.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή