8 λόγοι που οδηγούν τις γυναίκες στον χωρισμό

8 λόγοι που οδηγούν τις γυναίκες στον χωρισμό

2' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μπορεί να νομίζουμε ότι οι γυναίκες είμαστε πιο ευαίσθητες σε θέματα σχέσεων αλλά τελικά οι άντρες είναι αυτοί που δυσκολεύονται περισσότερο να χωρίσουν. Οι γυναίκες δεν χρειαζόμαστε ένα επεισοδιακό καυγά για να αποφασίσουμε να δώσουμε τέλος στη σχέση μας αρκεί να φτάσουμε σε σημείο που δεν αντέχουμε ένα από τα παρακάτω 8 χαρακτηριστικά:

1.Είναι κακόκεφος: Δεν έχει όρεξη να μιλήσει, να σηκωθεί από τον καναπέ και να βγει έξω. Η κακή του διάθεση μπορεί να οφείλεται σε κάτι που διάβασε στην εφημερίδα, κάτι που έγινε στη δουλειά ή κάτι που του είπε η μητέρα του. Μπορεί να λένε ότι οι γυναίκες αλλάζουμε συνέχεια διάθεση αλλά όταν ένας άντρας έχει κάτι στο μυαλό του, θα το σκέφτεται όλη μέρα και θα χαλάσει και τη διάθεση των άλλων.

2. Είναι κακός στο κρεβάτι: Αν δεν ταιριάζετε στο κρεβάτι, λένε, κάτι φταίει. Είτε το πείτε κακή ‘χημεία’, είτε το πείτε αδιαφορία ή βαθύτερα προβλήματα στη σχέση, είναι δύσκολο να κρατηθεί μια σχέση που δεν ικανοποιεί τόσο τον άντρα όσο και την γυναίκα σεξουαλικά.

3.Περνάει περισσότερη ώρα με τους φίλους του: Όταν είναι 25 είναι λογικό να θέλει να περνάει χρόνο με τους φίλους του, όταν όμως είναι 35 δεν είναι. Κι αυτό γιατί πλέον περνάμε τόση ώρα εκτός σπιτιού που περιμένουμε από τον σύντροφό μας να μας αφιερώσει τον ελεύθερο χρόνο του.

4.Λέει ψέματα: Ακόμα κι όταν πρόκειται για μικρά ψέματα που λέγονται μόνο και μόνο για να αποφευχθεί μια σύγκρουση ή η γκρίνια, χάνεται η εμπιστοσύνη στη σχέση. Οι γυναίκες τείνουμε να καταλαβαίνουμε πότε μας λένε ψέματα κι αν το ανακαλύψουμε αρχίζουμε να αμφιβάλλουμε για όλα.

5. Δουλεύει πολύ: Θέλουμε να έχει φιλοδοξίες και να αγαπάει τη δουλειά του, αλλά θέλουμε και να έχει βρει τις ισορροπίες ανάμεσα στην προσωπική του ζωή με εμάς και την επαγγελματική του ζωή.

6.Είναι τσιγκούνης: Δεν θέλει να πληρώσει τα σουβλάκια, δεν θέλει να πληρώσει το σινεμά και δεν κερνάει πια δεύτερο κοκτέιλ. Οι οικονομικές διακοπές, η απουσία δώρων και η προτίμησή του να μην βγει αλλά να κάτσει μέσα, μοιάζει περισσότερο με τσιγκουνιά παρά με οικονομία.

7.Δεν ακούει/ δεν καταλαβαίνει: Οι γυναίκες θέλουμε να μιλήσουμε για τα προβλήματά μας και οι άντρες αισθάνονται την ανάγκη να τα λύσουν. Μερικές φορές όμως θέλουμε απλά να μιλήσουμε για να μας καταλάβουν χωρίς να αισθανθούμε ότι μας κριτικάρουν.

8. Είναι μυστικοπαθής: Δεν μιλάει για τους φίλους του, την οικογένειά του και τι κάνει όταν δεν είστε μαζί. Κλείνει το κινητό του και μιλάει με μισόλογα. Συμπεριφορές που χτυπούν καμπανάκι και δύσκολα μπορεί να τις ανεχτεί κανείς για μεγάλο χρονικό διάστημα.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή