Μυστικά ομορφιάς και στιλ από την Eva Mendes

Μυστικά ομορφιάς και στιλ από την Eva Mendes

2' 39" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Eva Mendes είναι μια αδιαμφισβήτητα γοητευτική γυναίκα. Παρόλο που κάποιοι αμφισβητούν το ταλέντο της στην υποκριτική αλλά και την σχέση που έχει με την μόδα, η ίδια όχι μόνο διανύει μια επιτυχημένη επαγγελματική περίοδο αλλά έχει καταφέρει να ξεχωρίσει για τις ιδιαίτερες στιλιστικές της επιλογές. Η ηθοποιός συνεργάζεται με την εταιρεία 'New York & Company' για την δημιουργία της δικής της σειράς ρούχων ενώ υπογράφει και τα καλλυντικά CIRCA. Με αφορμή την πρόσφατη δήλωσή της για τις αθλητικές φόρμες που προκάλεσε έντονες ‘συζητήσεις’ στο Twitter, η Eva μίλησε για την μόδα αλλά και τα μυστικά ομορφιάς της.

«Δεν μπορείς να φοράς φόρμες. Κορίτσια, είναι ο νούμερο ένα λόγος διαζυγίων στην Αμερική» είχε δηλώσει η ηθοποιός την περασμένη εβδομάδα, με τον σύντροφό της να προσπαθεί να την υπερασπιστεί όταν το προφίλ της στο Twitter άρχισε να δέχεται κατακλυσμό αρνητικών σχολίων για την δήλωσή της. «Αυτό με τις φόρμες ήταν προφανώς ένα αστείο», είπε ο Ryan Gosling εξηγώντας αστειευόμενος ότι κανείς δεν πρέπει να κάνει ποτέ αστεία για τις αθλητικές φόρμες: «τις φοράω τώρα, γράφω ενώ φοράω φόρμες. Το Twitter κέρδισε πάλι»!

Μυστικά ομορφιάς και στιλ από την Eva Mendes-1

Η ηθοποιός που γέννησε την κόρη της Esmeralda τον περασμένο Σεπτέμβρη, φωτογραφίζεται συχνά από τους παπαράτσι στις καθημερινές της βόλτες με casual σύνολα που πάντα συνδυάζει με θηλυκές λεπτομέρειες. Ο σωματότυπος κλεψύδρα, άλλωστε, την βοηθά να επιλέγει πιο θηλυκές γραμμές στα φορέματά της και να τα συνδυάζει με stylish αξεσουάρ και παπούτσια. Η Eva φαίνεται πάντα κομψή και περιποιημένη, όμως, όπως παραδέχεται χρειάζεται μόλις 10 λεπτά για να ετοιμαστεί. «Δεν είμαι πάντα άψογη» λέει, αλλά δεν είναι μανιακή με την εμφάνισή της: «Δεν πιέζω τον εαυτό μου». Όπως εξηγεί «ξέρω τι μου ταιριάζει και ξέρω τι μου αρέσει, ακόμα και όσον αφορά στο μακιγιάζ μου».

Το αγαπημένο της αξεσουάρ είναι οι ζώνες και φυσικά τα μαντήλια για τα μαλλιά που προτιμά συχνά για τις καθημερινές αλλά και τις επίσημες εμφανίσεις της. Εμπνεόμενη από την μόδα της δεκαετίας του ’50 και το στιλ της μαμάς της, η 41χρονη ηθοποιός λατρεύει τις ζώνες που τονίζουν την μέση. Το ίδιο ισχύει και για τα μαντήλια που μπορούν να προσθέσουν στιλ σε κάθε σύνολο. Πρόσφατα, μάλιστα, ανέβασε στο προφίλ της στo Instagram την φωτογραφία της κινέζας ηθοποιού Fan Bingbing εκθειάζοντας το τουρμπάνι που φορούσε σε μια επίσημη εμφάνισή της. Όπως έχει πει, άλλωστε, στο παρελθόν, ένα αξεσουάρ για τα μαλλιά  μπορεί να ‘σώσει’ το στιλ κάθε γυναίκας: «Όταν δεν ξέρω τι να φορέσω, βάζω ένα μαντήλι στα μαλλιά μου και βγαίνω από το σπίτι».

Μυστικά ομορφιάς και στιλ από την Eva Mendes-2

Το μοναδικό fashion item που η Eva δεν προτιμά να φορά καθημερινά είναι τα τζιν. «Πιστεύω ότι τα τζιν είναι πολύ άβολα. Πάντα προτιμώ τα boyfriend jeans αλλά ακόμα κι αυτά μου φαίνονται περιοριστικά», είπε η star που βέβαια αρκετές φορές έχει δημιουργήσει στιλάτες εμφανίσεις με denim κομμάτια. Τα σύνολα που αναδεικνύουν, όμως, τη σιλουέτα της και την δική της αίσθηση για την γυναικεία μόδα είναι τα φορέματα. Ακόμα και μετά την εγκυμοσύνη της, η Eva προτιμούσε τα μίνι φορέματα σε στιλ 60s ή τα πιο στενά σε 50s γραμμή. Εξάλλου, η διάσημη ηθοποιός ανανεώνει την γκαρνταρόμπα της με κομμάτια που αγοράζει σε μαγαζιά με μεταχειρισμένα ρούχα ή με μικρούς ‘θησαυρούς’, όπως λέει χαρακτηριστικά, που ανακαλύπτει σε φιλανθρωπικά καταστήματα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή