Hair Styling: Οι νέες τάσεις της σεζόν

Hair Styling: Οι νέες τάσεις της σεζόν

51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η άνοιξη είναι η καλύτερη εποχή για να δοκιμάσετε μερικές αλλαγές στο στιλ σας, αλλά και στα μαλλιά σας. Μία mini ανανεώση θα σας φτιάξει σίγουρα τη διάθεση και έρχεται να καλωσορίσει τα πιο hot hair trends.

Οι τάσεις που μπορείτε να δοκιμάσετε αυτή την εποχή:

 

Φωτοσκιάσεις στα μαλλιά

Το απόλυτο make up trend του 2014 μεταφέρεται και στα μαλλιά σας αυτό το καλοκαίρι. Το φυσικό χρώμα των μαλλιών σας αποκτά μεγαλύτερη ένταση με πιο ανοιχτόχρωμες, διακριτικές ανταύγειες που ταιριάζουν απολύτως με την απόχρωση της επιδερμίδας σας, ώστε να μη δημιουργείται έντονη αντίθεση.

 

Η τεχνική babylights έχει την τιμητική της

Οι ξανθές -σχεδόν λευκές- ανταύγειες που έχουν τα νεογέννητα γίνεται η τάση του καλοκαιριού. Φυσικά, η τεχνική εφαρμόζεται σε οποιοδήποτε χρώμα μαλλιών αρκεί να επιλέξετε αποχρώσεις κοντά στο φυσικό σας χρώμα, για ένα πιο φωτεινό αποτέλεσμα.

 

Bronde

Η τεχνική bronde προκύπτει από τον συνδυασμό των λέξεων brown και blonde. Το καλοκαιρινό trend που έχει ήδη δοκιμάσει η Beyonce, δίνει ένα φυσικό, φωτεινό αποτέλεσμα.

 

Δείτε περισσότερα εδώ

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή