Ecaille: Το hot hair color που πήρε τη θέση του ombre!

Ecaille: Το hot hair color που πήρε τη θέση του ombre!

49" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

To 2014 ήταν η χρονιά του ombre – της διχρωμίας στα μαλλιά. Το 2015 όμως μια νέα τάση κάνει δυναμικά την εμφάνισή της στα μαλλιά των διασήμων κι όχι μόνο, το ecaille. Ecaille είναι η γαλλική μετάφραση της τεχνικής “tortoiseshell” την οποία χαρακτηρίζουν οι σκούροι τόνοι στη ρίζα και οι ανοιχτές – «χρυσές» – ανταύγειες στα υπόλοιπα μαλλιά.

«To Ecaille έγινε μόδα τον Φθινόπωρο και συνεχίζει δυναμικά κι αυτή την άνοιξη»,  δηλώνει ο colorist των διασήμων James Corbett. «Ζεστά καφέ, μελιά, «κεχριμπαρένια» είναι τα χρώματα που μπορεί να συνδυάζει κανείς σ’ αυτή τη τεχνική, ενώ οι ξανθιές γίνονται περισσότερο ξανθές με μερικές ελαφριές ανταύγειες», εξηγεί ο Corbett που αποκαλύπτει ότι την τεχνική έχουν ήδη εφαρμόσει στα μαλλιά τους η Kim Kardashian, η Jessica Alba και η Blake Lively.

Τι να ζητήσετε στον colorist σας: Να επιμείνει με πιο σκούρα απόχρωση στις ρίζες και γύρω από το πρόσωπα και να ολοκληρώσει με πιο «ανοιχτές», απαλές ανταύγειες σε όλη την έκταση των μαλλιών σας.

Δείτε περισσότερα εδώ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή