Εμείς με τα παραπανίσια κιλά, τι μαγιό θα φορέσουμε το καλοκαίρι;

Εμείς με τα παραπανίσια κιλά, τι μαγιό θα φορέσουμε το καλοκαίρι;

56" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Θέλω ένα μαγιό που να κρύβει κοιλιά, ποπό και ψωμάκια»

Το μαγιό αυτό δεν υπάρχει, οπότε εμείς με τα παραπανίσια κιλά τι θα φορέσουμε φέτος το καλοκαίρι; Κακά τα ψέματα, μέχρι τον Ιούνιο δεν προλαβαίνουμε να σουλουπωθούμε, για αυτό όλες μας οι ελπίδες εναποτίθενται πια στο μαγιό που θα καταφέρει να μας δείξει πιο όμορφες και σέξι. Σέξι; Πώς;

Λένε ότι το παν για να φαίνεσαι σέξι είναι να έχεις αυτοπεποίθηση, αλλά ειλικρινά εμένα δεν μου περισσεύει θαυμασμός για την εμφάνισή μου όταν φοράω το μαύρο μπικίνι και φεύγει το λίπος δεξιά-αριστερά, πάνω και κάτω. Κυρίως κάτω, γιατί μετά τα 30 όλα έχουν πάρει την κατιούσα.

Κάθε χρόνο έπαιρνα το μαγιό που κάλυπτε τα σημεία που ήθελα να κρύψω. Έτσι μετά από 4-5 επισκέψεις στα μαγαζιά και πολύ ταλαιπωρία στο βάλε-βγάλε στα δοκιμαστήρια με μαγιό που κόλλαγαν πάνω μου –όσο ωραία κι αν ήταν- και κορδονάκια που έκοβαν το λίπος στα δύο, τελικά έβρισκα ένα που ήταν αξιοπρεπές. Καμιά προτίμηση λόγω χρώματος, σχεδίου, μόδας. Απλά αυτό που έκανε τη δουλειά. Αυτό που ήξερα ότι θα φορέσω στην παραλία και δεν θα σκοντάφτω στην αυτολύπησή μου.

 

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή