Τέλεια Γραμμή: Η επιστήμη στην υπηρεσία της ομορφιάς

Τέλεια Γραμμή: Η επιστήμη στην υπηρεσία της ομορφιάς

2' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η αψεγάδιαστη σιλουέτα δεν είναι ανέφικτο όνειρο. Σωστή διατροφή, άσκηση και ειδικές καλλυντικές θεραπείες συμμαχούν υπέρ της γραμμής σας, ιδίως όταν το πρόβλημα επικεντρώνεται σε μικροατέλειες που συναντώνται σχεδόν σε όλους τους σωματότυπους.

Αν είστε οπαδοί των τζελ, οι επιλογές είναι τρεις:

Τέλεια Γραμμή: Η επιστήμη στην υπηρεσία της ομορφιάς-1

Το Bodytonic της Garnier, το οποίο συνδυάζει υψηλή συγκέντρωση από θαλάσσια φύκια και καφεΐνη, προσφέροντας διπλή δράση, λείανση και σύσφιξη

Τέλεια Γραμμή: Η επιστήμη στην υπηρεσία της ομορφιάς-2

Το Sublime Body Perfect Slim της L’Oréal Paris, που με βάση την τεχνολογία του fibro-elastin αναδιαμορφώνει τη σιλουέτα λειαίνοντας την όψη φλοιού πορτοκαλιού σε τέσσερις μόλις εβδομάδες

Τέλεια Γραμμή: Η επιστήμη στην υπηρεσία της ομορφιάς-3

Το Spa Fit Firming & Toning Gel-Cream Massager του Body Shop, το οποίο με τη βοήθεια του ενσωματωμένου απλικατέρ μασάζ τονώνει το δέρμα με την πρώτη εφαρμογή.

 

Τέλεια Γραμμή: Η επιστήμη στην υπηρεσία της ομορφιάς-4

Οι λάτρεις των πολυχρηστικών προϊόντων θα αποκτήσουν εμμονή με το φυσικό ορό Draining Contouring Serum της Decléor

Τέλεια Γραμμή: Η επιστήμη στην υπηρεσία της ομορφιάς-5

και το νέο γαλάκτωμα σύσφιξης για σώμα και μπούστο Firming Concentrate της Orlane που αντιμετωπίζει αποτελεσματικά την επιδερμική χαλάρωση, ειδικά στις ευαίσθητες περιοχές του σώματος (όπως το μπούστο, το στομάχι, οι μηροί και τα μπράτσα), χάρη στο αντιγηραντικό σύμπλεγμα B21 Bio-Energic 3, μαζί με το εκχύλισμα σόγιας και μολόχας, ενώ ο ενισχυμένος με φυτικά έλαια ορός απορροφάται άμεσα, χωρίς να αφήνει λιπαρότητα, εστιάζοντας στα προβληματικά σημεία (κοιλιά, μηρούς, γοφούς).

 

Τέλεια Γραμμή: Η επιστήμη στην υπηρεσία της ομορφιάς-6

Αν η πρωινή φροντίδα δεν είναι το φόρτε σας, τότε το αδυνατιστικό ταχείας δράσης Cellu Destock Overnight της Vichy είναι ιδανικό για εσάς, αφού η εξειδικευμένη σύνθεσή του –σύμπλεγμα Adipostim, εκχύλισμα από άγριο τζίντζερ και διοσκουρέα– ενισχύει τη φυσική διαδικασία της νυχτερινής λιποδιάλυσης.

Τέλεια Γραμμή: Η επιστήμη στην υπηρεσία της ομορφιάς-7

Δεν θα μπορούσαμε να παραλείψουμε τα λάδια κατά της κυτταρίτιδας από την έρευνά μας, τα οποία ενεργοποιούν τη μικροκυκλοφορία στην περιοχή, αποκαθιστώντας την ελαστικότητα με κινήσεις έντονου μασάζ. Δοκιμάστε το Body Refirm Anti-Cellulite Oil της Biotherm

Τέλεια Γραμμή: Η επιστήμη στην υπηρεσία της ομορφιάς-8

και το Cellufight της Bioten.

Τα μυστικά για να πετύχετε το στόχο σας είναι δύο: αγαπήστε το σώμα σας και ακολουθήστε ισορροπημένη διατροφή, συνδυασμένη με συστηματική άσκηση και θετική διάθεση χωρίς υπερβολές και ακραίες επιλογές.

 

Εξειδικευμένη φροντίδα

Όλες οι εταιρίες καλλυντικών διαθέτουν συνθέσεις που στοχεύουν σε συγκεκριμένες προβληματικές περιοχές του σώματος (κρέμες για το μπούστο και το ντεκολτέ, την περιοχή της κοιλιάς και το εσωτερικό μέρος των μπράτσων). Με σχολαστική καθημερινή εφαρμογή διεγείρουν τη διαδικασία της λιπόλυσης, τονώνουν τη μικροκυκλοφορία και μειώνουν την κατακράτηση υγρών, δίνοντάς σας τη δυνατότητα με εύκολο και οικονομικό τρόπο να αποκτήσετε σιλουέτα σμιλευμένη σαν από γλύπτη.

Τέλεια Γραμμή: Η επιστήμη στην υπηρεσία της ομορφιάς-9

Flat Belly, Power Health (στα φαρμακεία)

 

Τέλεια Γραμμή: Η επιστήμη στην υπηρεσία της ομορφιάς-10

Arm Shaping Cream, Beatific (www.beatific.gr)

 

Τέλεια Γραμμή: Η επιστήμη στην υπηρεσία της ομορφιάς-11

Cellu Slim Flat Stomach, Elancyl (στα φαρμακεία)

 

Τέλεια Γραμμή: Η επιστήμη στην υπηρεσία της ομορφιάς-12

Bust-Lift, Lierac Paris (στα φαρμακεία)

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή