Ανανεώστε την κρεβατοκάμαρά σας για την άνοιξη

Ανανεώστε την κρεβατοκάμαρά σας για την άνοιξη

45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η άνοιξη έχει μπει για τα καλά και είναι η κατάλληλη στιγμή να ανανεώσετε τη γκαρνταρόμπα σας αλλά και τους χώρους του σπιτιού. Ώρα να αντικαταστήσετε τα βαριά υφάσματα με άλλα πιο φωτεινά και ανάλαφρα και να κάνειτε μία mini αναδιάταξη στα έπιπλα.

Αρχίστε από την κρεβατοκάμαρα και συνεχίστε με τα υπόλοιπα. Το υπνοδωμάτιό σας είναι ο χώρος που σας χαλαρώνει κι έτσι πρέπει να είναι κατάλληλα διαμορφωμένο και διακοσμημένο. Αν δεν θέλετε  να μπείτε στη διαδικασία βαψίματος τοίχων, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε χρωματιστές ταπετσαρίες για κάποια σημεία του δωματίου ή να ανανεώσετε τα φύλλα της ντουλάπας σας.

Προσθέστε λουλουδάτες κουρτίνες και σκεπάσματα, ενώ μην ξεχάσετε να τοποθετήσετε όμορφα διακοσμητικά στο κομοδίνο ή στη ραφιέρα.

Πάρτε ιδέες και δημιουργήστε ένα φρέσκο, φωτεινό αποτέλεσμα και για να περνάτε στο υπνοδωμάτιό σας τις καλύτερες στιγμές.

Ανανεώστε την κρεβατοκάμαρά σας για την άνοιξη-1

Τοποθετήστε στο κομοδίνο σας όμορφα και φωτεινά διακοσμητικά

Ανανεώστε την κρεβατοκάμαρά σας για την άνοιξη-2

Επιλέξτε λευκά υφάσματα, σεντόνια και κουρτίνες

Δείτε περισσότερα εδώ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή