Rita Wilson: Η διπλή μαστεκτομή και η συμπαράσταση του Tom Hanks

Rita Wilson: Η διπλή μαστεκτομή και η συμπαράσταση του Tom Hanks

1' 42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Rita Wilson, η ελληνικής καταγωγής ηθοποιός και σύζυγος του διάσημου ηθοποιού Tom Hanks, μετά από τη διάγνωση για καρκίνο του στήθους, πριν από ένα μήνα, υπεβλήθη σε διπλή μαστεκτομή. Η διάσημη παραγωγός μίλησε στους New York Times για την εκπληκτική ιατρική υποστήριξη που δέχτηκε από τους γιατρούς της αλλά και την συμπαράσταση του Hanks που στάθηκε στο πλευρό της κατά τη διάρκεια της αποθεραπείας.

Η 58χρονη σταρ παραδέχτηκε ότι η δύσκολη αυτή περίοδος στη ζωή της την έφερε πιο κοντά στον σύζυγο της, με τον οποίο λίγο πριν και αμέσως μετά την επέμβαση που έκανε τον Απρίλιο περνούσε όμορφες στιγμές χαλάρωσης στο σπίτι τους βλέποντας ταινίες. «Ποιος φαντάζονταν ότι θα μας έφερνε ακόμα πιο κοντά» είπε η Wilson που πριν από τη διάγνωση για λοβιώδες καρκίνωμα δεν είχε αντιμετωπίσει στο παρελθόν καμιά σοβαρή ασθένεια. «Ποτέ δεν ξέρεις πως θα αντιδράσει ο σύντροφός σου σε μια τέτοια κατάσταση. Έμεινα τόσο έκπληκτη από την φροντίδα που μου έδωσε. Ήταν μια φυσιολογική και τρυφερή περίοδος», εκμυστηρεύτηκε η Rita.

Ακόμα και κατά τη διάρκεια της συνέντευξής της, ο Hanks τηλεφώνησε στην Rita για να την ρωτήσει πως είναι, παρά το γεγονός ότι βρισκόταν στην Ιταλία για τα γυρίσματα της νέας του ταινίας ‘Inferno’. Η Wilson παρά τη δύσκολη επέμβαση που έκανε, επέστρεψε σε σύντομο χρονικό διάστημα στη δουλειά της, στην θεατρική παραγωγή ‘Fish In The Dark’ στο Broadway. Εντούτοις, όπως παραδέχεται, ακόμα αντιμετωπίζει τις συνέπειες της διπλής μαστεκτομής. Μπορεί να μην χρειάστηκε να κάνει χημειοθεραπεία, αλλά ακόμα αισθάνεται καταβεβλημένη: «Είναι ένας ακρωτηριασμός, όπως και να το δεις» είπε και εξήγησε ότι περιμένει ακόμα να κάνει μια επέμβαση ανάπλασης.

Η Wilson ελπίζει ότι το καινούριο της στήθος θα είναι εκπληκτικό, ενώ συμβουλεύει τις γυναίκες να εμπιστεύονται το ένστικτό τους όσον αφορά στην υγεία τους. Όπως είπε, ανακάλυψε ότι έχει καρκίνο μόνο και μόνο επειδή ζήτησε και μια δεύτερη, ιατρική γνώμη: «Μπορείς να ζητήσεις και μια δεύτερη γνώμη, η ασφάλειά σου θα το καλύψει» είπε εκθειάζοντας το Obamacare ενώ τόνισε ότι «είναι εύκολο να πιστέψεις ότι γίνεσαι παρανοϊκή, αλλά πάντα πρέπει να εμπιστεύεσαι το ένστικτό σου».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή