Μυστικά για να μην φριζάρουν τα μαλλιά σας αυτό το καλοκαίρι

Μυστικά για να μην φριζάρουν τα μαλλιά σας αυτό το καλοκαίρι

1' 29" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ήρθε η στιγμή να πείτε αντίο στα κατεστραμμένα μαλλιά που φριζάρουν και σας δυσκολεύουν την άνοιξη και το καλοκαίρι. Αυτή τη χρονιά με τα κατάλληλα tips και τα σωστά προϊόντα, μπορείτε να δημιουργήσετε τα πιο κομψά χτενίσματα, αφού πρώτα πάρετε τα μέτρα σου και μάθετε να περιποιείστε σωστά τα μαλλιά σας.

Απαντήσεις σε 6 πιθανές ερωτήσεις που μπορεί να έχεις σχετικά με τη φροντίδα των μαλλιών σας:

1. Πώς πρέπει να κόψετε τα μαλλιά σας για το καλοκαίρι;

Το σημαντικό είναι να έχετε μία ευκολοχτένιστη κουπ που θα δείχνει αεράτη και μοντέρνα. Αν σας αρέσει το μεσαίο μήκος, μπορείτε να προτιμήσετε ένα καρέ, ενώ αν θέλετε να τα διατηρήσετε μακριά, μπορείτε να δοκιμάσετε μερικά φιλαρίσματα, ώστε να μην πέφτουν βαριά.

2. Ποιο είναι το μυστικό για να αποφύγετετο φριζάρισμα;

Το πρώτο βήμα είναι να επιλέξετε το σωστό σαμπουάν και conditioner. Χρησιμοποιήστε σε βρεγμένα μαλλιά ένα προϊόν που θα εμποδίζει το φριζάρισμα και θα τα διατηρεί λεία και απαλά.

3. Μήπως πρέπει να αντικαταστήσετε τα προϊόντα για τα μαλλιά σας;

Όπως πρέπει να αντικαταστήσετε τα προϊόντα περιποίησης προσώπου με άλλα που έχουν πιο ανάλαφρη σύνθεση, καλό είναι να κάνετε το ίδιο και με τα προϊόντα για τα μαλλιά. Χρησιμοποιήστε λάδια και αντηλιακά, όπως και μάσκες ή spays που δεν τα βαραίνουν.

4. Πώς θα πετύχετε τις πιο τέλειες μπούκλες χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια;

Καλό είναι να αποφύγετε το σίδερο για τα μαλλιά και να προσπαθήσετε να πετύχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα με πιο φυσικό τρόπο. Λίγος αφρός και κρύος αέρας από το πιστολάκι στα μαλλιά σας, θα σας βοηθήσουν.

5. Ποια είναι το καλύτερο χτένισμα για μια μέρα με υψηλή θερμοκρασία;

Κάτι ανάλαφρο και σχετικά εύκολο θα σας λύσει τα χέρια και θα κρατήσει μακριά το φριζάρισμα. Δοκιμάστε μία πλεξούδα, έναν ατημέλητο κότσο ή μία κομψή αλογοουρά.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή