8 tips για ανοιξιάτικο μακιγιάζ

8 tips για ανοιξιάτικο μακιγιάζ

1' 53" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Παρακολουθείτε blogs ομορφιάς, διαβάζετε συνεχώς tips για το μακιγιάζ σας και δεν σταματάτε να ξεφυλλίζετε περιοδικά που περιέχουν beauty θέματα για τις νέες κρέμες ημέρας, ορούς ενυδάτωσης, μάσκαρα, σκιές και κραγιόν. Είστε σίγουρη όμως πως ξέρετε να τα εφαρμόζετε όλα σωστά; Ρίξτε μια ματιά στα tips που ακολουθούν και ανακαλύψτε όσα δεν γνωρίζατε μέχρι τώρα και θα σας φανούν απολύτως χρήσιμα.

1. Ιδανικό κραγιόν για ένα φυσικό look

Το πρωί στο γραφείο θέλετε να είστε ελάχιστα βαμμένη, αλλά να δείχνετε περιποιημένη, φρέσκια και λαμπερή. Δοκιμάστε μία BB cream που ενυδατώνει και παράλληλα καλύπτει και προσθέστε χρώμα στα χείλη σας με ένα ματ κραγιόν λίγο πιο σκούρο από τη φυσική σας απόχρωση. Για το βράδυ, αν θέλετε να διατηρήσετε το φυσικό look σας, προτιμήστε να αντικαταστήσετε το ματ κραγιόν σας με ένα glossy.

2. Πώς θα πετύχετε ένα συμμετρικό cat-eye look;

Σχηματίστε μία μικρή τελεία με το eyeliner στο σημείο που θέλετε να τελειώνει η γραμμή σας και έπειτα τραβήξτέ τη μέχρι εκεί προσεκτικά.

3. Φτιάξτε μέσα σε δύο λεπτά το τέλειο smokey eye look.

Κι όμως γίνεται και μπορείτε να το πετύχετε εύκολα και γρήγορα. Σχηματίστε με το μολύβι σας μία γραμμή στο πάνω βλέφαρο και στη συνέχεια προσπαθήστε να την ταμπονάρετε με το δάχτυλό σας. Για να κάνετε τις διορθώσεις, χρησιμοποιήστε μία μπατονέτα και σκουπίστε ελαφρά. Είναι το ιδανικό smokey eye look για το πρωί στο γραφείο ή στη βόλτα σας.

4. Πώς θα βάψετε τα φρύδια σας αν είστε ξανθιά;

Προσπαθήστε να ταιριάξετε το χρώμα τους με εκείνο στις ρίζες των μαλλιών σας, για να δείχνει πιο φυσικό το αποτέλεσμα. Αφήστε στην άκρη τα πιο σκούρα, γιατί η αντίθεση δεν θα είναι πετυχημένη.

5. Μάθε να βάφεσαι χρησιμοποιώντας σωστό φωτισμό.

Πολλές φορές βάφεστε, νομίζετε ότι έχετε πετύχει το τέλειο αποτέλεσμα και στις φωτογραφίες σας βλέπετε κάτι διαφορετικό, όχι τόσο κολακευτικό. Τι φταίει; Ο λάθος φωτισμός που χρησιμοποιείτε την ώρα που εφαρμόζετε το μακιγιάζ σας. Γι’ αυτό μόλις είστεέτοιμη, μπορείτε να το τσεκάρετε στον καθρέφτη ανοίγοντας το φλας του κινητού. Διαφορετικά, προτιμήστε να βαφτείτε δίπλα στο παράθυρο ή στο μπαλκόνι, για να εκμεταλλευτείτε το φυσικό φως.

6. Κράτησε το πρόσωπό σας ενυδατωμένο με ροδόνερο.

Ένα spray με ροδόνερο είναι ιδανικό για να ενισχύσετε την ενυδάτωση του προσώπου σας μόλις εφαρμόσετε την κρέμα σας.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή