Μυστικά για να χάσετε κιλά χωρίς γυμναστική

Μυστικά για να χάσετε κιλά χωρίς γυμναστική

1' 27" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Κάποιοι άνθρωποι λατρεύουν τη γυμναστική και κάποιοι δεν αντέχουν όχι μόνο το γυμναστήριο αλλά ούτε ένα πιο διασκεδαστικό χόμπι, όπως το ποδήλατο, το περπάτημα στην εξοχή ή κάποιο σπορ. Αν θέλετε να χάσετε κιλά χωρίς να κάνετε γυμναστική, τότε δεν έχετε παρά να προσέξετε τη διατροφή σας προσέχοντας να μην ακολουθήσετε μια αυστηρά καθιστική ζωή:

1.Μην παραλείπετε τα γαλακτοκομικά: Μπορεί κάποια γαλακτοκομικά προϊόντα να περιέχουν πολλά λιπαρά, όμως η κατανάλωση τυριού και γάλακτος μπορεί να σας βοηθήσει να χάσετε κιλά. Σύμφωνα με μια αυστραλιανή έρευνα, τα επίπεδα πρωτεϊνών στα γαλακτοκομικά προϊόντα μας δημιουργούν μια αίσθηση πληρότητας και μας βοηθούν να αποφύγουμε παχυντικά σνακ.

2.Ποικιλία: Αν διαρκώς ‘σπάτε’ την δίαιτά σας γιατί δεν μπορείτε να ακολουθήσετε μια υγιεινή διατροφή ή βαριέστε τα λαχανικά και τα φρούτα, τότε καλό είναι να επιτρέψετε στον εαυτό σας να έχετε επιλογές. Δοκιμάστε νέα προϊόντα,  υγιεινές τροφές και προσπαθήστε να βρείτε καινούριες και διαιτητικές συνταγές.

3.Ενδώστε στους λαχταριστούς πειρασμούς: Μην στερείστε το φαγητό που σας αρέσει, αλλά επιτρέψτε στον εαυτό σας να απολαύσει ένα γλυκό-σε μικρή ποσότητα- μια φορά την εβδομάδα. Μόνο έτσι θα καταφέρετε να μην ξεφύγετε από τη δίαιτά σας.

4.Αλλάξτε συνήθειες: Τι κάνετε πριν από ένα γεύμα; Μήπως απλά ψάχνετε για ένα καλό τηλεοπτικό πρόγραμμα για να συνοδεύσετε το βραδινό ή το μεσημεριανό σας; Εάν θέλετε να χάσετε κιλά, καλό είναι να απολαύσετε ένα πλήρες γεύμα στο τραπέζι και να φροντίζετε να τρώτε ως πρώτο πιάτο ένα μικρό μπολ με σούπα που θα σας χορτάσει και θα σας βοηθήσει να καταναλώσετε λιγότερες θερμίδες.

5.Ψώνια: Σύμφωνα με τις έρευνες, μια γυναίκα καίει περίπου 48,000 θερμίδες τον χρόνο κάνοντας ψώνια, δηλαδή 385 θερμίδες την εβδομάδα. Αν δεν θέλετε να κάνετε γυμναστική, καλό είναι να βρείτε δραστηριότητες που σας γυμνάζουν όπως τα ψώνια ή το περπάτημα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή